149*10 ay

Bu kampanyadan faydalandım diyelim, yaklaşık 4 ay önce sokak ve binaya TurkNet fiber hattını çekti ve kutuyu koydu. Gigfiber aktif olunca nasıl bir yol izleyeceğim

Bence katılın gigafiber aktif olursa 10 aylık kampanyayı iptal edip para iadesi alın. Yoksa ne zaman aktif olur belli olamaz

bende niye 1399 tl herkeste farklımı bu fiyat

1 Beğeni

Telefon hizmeti olanların faturası 149.90₺’de o yüzden.

+10 ev telefon ücreti

1 Beğeni

@Eren merhabalar, bir fikriniz varmı beni aydınlatacak, @alperenatici ve siz.

1 Beğeni

Merhaba,
Gigafiber’de internet ücreti 139,90 TL olarak devam edecek. Telefon hizmetiniz var ise 149,90 TL olacak. Katılmanız durumunda Gigafiber gelene kadar aylarda daha yüksek fatura geleceği için katılmanız mantıklıdır. Gigafiber geçişiniz sağlandıktan sonrada fiyat değişmeyecektir.

2 Beğeni
  • Akbank

-İş bankası

-Garanti

-Yapı kredi

haricinde diğer bankalar ile 3 taksit kampanyasından yararlanamıyoruz… Eee TurkNet hani bize kolaylık sağlamıştı. Bunun neresi kolaylık… İş yapıyonuz bari düzgün yapın…

2 Beğeni

Ali bey, maalesef diğer bankalar ile anlaşma sağlanamadığı için yukarda ilettiğim bankalar ile taksit seçeneğini sunabiliyoru.

Enparaya peşin 6 taksit :smiley: online işlemlerinden tabi

2 Beğeni

Merhabalar, bu bir taahhüt değildir. Bu sebeple kampanyadan dilediğiniz an çıkabilir ve geri kalan haklarınızı iade olarak alabilirsiniz. Kampanyadan gönül rahatlığıyla faydalanabilir, GigaFiber aktif olduğunda da 139,90 TL üzerinden hizmet almaya devam edebilirsiniz :raising_hand_man:

2 Beğeni

Limitlerimizi zorlayıp bu kampanyadan yararlanmayı düşünüyorduk ama bu durum hiç iyi olmadı. Keşke şu beş yıllık aboneliğimizde daha uygun bir kampanya sunuldaydı da TurkNet’i bırakmayı düşünmeseydik.

1 Beğeni

Bende o şekilde yaptım bugün.:+1:

Bugün 10.aylık erken ödeme kapsamında 1499 TL yı ödedim, yalnız TurkNet uygulamasında veya başka yerde gözükmüyor bu rakam veya kampanyaya katıldığımı yazan bir bölüm, aksine hala 10 aylık reklam ile karşılaşıyorum, anasayfa ve faturalar bölümünde

Ödeme yaptığınız ekranda kampanyayla alakalı “Aktif Kampanyanız” şeklinde ibare olması gerekiyor. Ödemeniz henüz provizyonda ise ilerleyen süreçte kontrol edebilirsiniz :wave:


Nihayet bu ekran çıktı.
Alperen kardeş, benim TurkNet faturalarım otomatik ödemede, orada bir sıkıntı olur mu bu kampanyadan sonra, iptal edeyim mi?

Merhabalar @safak970, problemin giderilmesine çok sevindim. Kampanyaya katılımınız sonrasında fatura çıkmayacağından herhangi bir sorun olmaz :innocent:

Ee artık özeldende olsa söylersiniz;
Sefaköy-küçükçekmece
Kemalpaşa mah. 4.deniz sokak taki 4 ay önce çekilen hat ve kutudan sonra, gigafiberin ne zaman aktif olacağı bilgisini🙂

Şafak Bey sizin için birçok kez ekiplerle iletişime geçtim. Fakat ilçe belediyesi ile yaşanan izin ve prosedür süreçleri nedeniyle ortalama bir süre alabilmek pek mümkün değil. En kısa sürede bu hizmeti deneyimlemenizi en az sizin kadar istiyorum :innocent:

Belediye başkanının yakın koruması benim akrabam, ona intikal ettirceğim bunu, bakalım ne cevap gelecek

1 Beğeni