12 aylık peşin ödeme hakkında ve VDSL hakkında

12 aylık peşin ödeme yaptım. Kasım ayında sona eriyor. Peşin ödeme fırsatının kurallar kısmında herhangi bir taahhüt söz konusu olmadığı iptal durumunda para iadesi olacağı yazıyordu. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba? Hizmet iptali yapacağım iade konusu nasıl işliyor?

15 gündür vdsl olan alt yapımın fibere geçiş süreci bitmedi. Her gün destek kaydı açıyorum değişen bişey yok. Bu normal mi Allah aşkına ya. Fibere geçiş süreci ne kadar sürüyor? Fiber alt yapısı aktif edildi binada herkes net sahibi turknetli olarak bir ben kaldım.

15 şubatta çıkan yangın sonrasında hemen aynı gün size destek kaydı açmıştım ve yangın sonrası üç gün boyunca otelde kaldım. Üç gün bittiğinde elektik aktif olarak geldi daireme geçtim. O üç günü saymıyorum o yüzden. Yani 19 Şubat tarihinden 24 Mart tarihine kadar net yoktu. Bugün 25 Mart tarihinde saat 11:50 de net aktif olarak geldi. Bu zaman aralığında ki miktarı hesapladım. Aylık bana 279,90 TL fatura çıkıyor normalde, peşin ödeme yaptığım için fiyat düşük. Günlük 9,33 TL yapar. 35 gündür net yoktu bu da 326,55 TL yapıyor. Tarafıma 326,55 TL para iadesinin yapılmasını talep ediyorum.

Selamlar @ANLYMX, hizmeti iptal etmeniz durumunda kalan ayların tutarı tarafınıza iade edilir. Fiber geçiş sürecinize ait destek kaydının numarasını rica etsem benimle paylaşır mısınız?

Gerek kalmadı 15 günün sonunda çok şükür bugün bağlandı net

1 Beğeni