12 ay fiyatına 14 aylık internet

Merhaba! 12 Ay Fiyatına 14 Aylık İnternet Hizmeti Sadece Sana Özel! Şimdi 12 Aylık Peşin Ödemede İndirimli Fiyat Fırsatı ile 469,90 TL üzerinden fiyatını sabitle hem indirimli fiyattan yararlan hem de fiyatını sabitlediğin için “2 Aylık ücretsiz internet hizmeti” kazan! Hayat, sen 12 aylık planlar yaparken 14 aylık sürprizlerle gelmesi değil midir zaten? Detaylar için tıkla: Online İşlemler - TurkNet B001

Bugün bu şekliylde bir sms aldım. Comnet’ten geçenler için bu kampanya nasıl işliyor; Comnet’ten geçmiş birisi olarak şu an 12 ay peşin ödeme yaparsam bana 14 ay hizmet mi tanımlanacak? Yoksa siz zaten 2 ay ücretsiz kullandınız mı denilecek?

Merhaba, 12 ay peşin ödeme yaparak toplamda 14 ay boyunca sabit fiyatla hizmet alabilirsiniz. Peşin ödeme yaptığınız zaman 2 aylık indiriminiz tanımlanacaktır. @lifeon

1 Beğeni

Kampanyadan son faydalanma tarihi nedir?

Kampanya genelde her ay düzenleniyor ve ilgili ayın son günü son katılım tarihi oluyor. Fiyatta bir değişiklik olabilir o yüzden erken davranmanızda fayda var. Mesela şu an son katılım tarihi

Bu kampayadan ben neden yararlanamıyorum? 2 ay ücretsiz kodunu kullanacaktım bana söylediğiniz peşin ödeme kampanyasına kampanya dahil olmuyor demiştiniz. Daha yeni geçen 10 gün önce başladı bu kampanya. Bende faydanlanmak istiyorum bu kampanyadan. Olmuyorsa iptal edeyim yeniden başvurayım 12 aylık peşin ödeme kampanyasına? Bir çözüm getirin lütfen! Müşteri ayırmayın, ben ne kadar uğraştım 2 ay ücretisiz kod kullanmak için fiyat zamlanmadan geçiş yaptım 12 aylık peşin ödemeye. Müşteri kayırmayın lütfen bu işi çözün.

Bu durumda Comnet kampanyasından faydalandığım için 2 ay bedava kullanmamın yanında, eğer 12 ay ödeme kampanyasına katılırsam yeniden 2 ay bedava kazanacağım. Böylece 2 (bedava) + 12 + 2 (bedava) şeklinde bir kullanım yapmış olacağım, doğru mu anladım?

Merhabalar, daha 1 hafta önce bende 12 ay kampanyasına katıldım. Erken katildigim için bana özel böyle bi kıyak yapılmayacak mı :frowning:

1 Beğeni

Sonradan gelen kampanlar bizi mahcup ediyor. 2 ay daha fazladan kullanım hakkı bize yok, sanırsam TurkNet bizi ayırdı. Biz erken ödedik diye katılamıyoruz. Son gün kala katılsınlar diye sonradan 12 ay ödeyenlere böyle kıyak yapılıyor. Biz erkenden ödeyenlere daha iyi kıyak yapılması lazım. Biz peşini erken ödedik diye yok üzücü bir durum. 6 ay %50 kampanya ve 2 ay ücretsiz kodları vardı peşin ödeyeyim diye bunlardan feragat ettim. Bence peşin ödemelere böyle kampanya yapması güzel de bize niye yapılmadı garip…

1 Beğeni

Merhaba Okancan Bey, Sizinle görüşme sağladım. 12 aylık kampanyamıza katıldığınız için 2 ay ücretsiz indirimden yararlanacağınızı aktardım. Sizi seviyor, görüşlerinize değer veriyoru

sanırım TurkNet bizi unutmamış :slight_smile:

Merhaba, evet. :blush:

1 Beğeni

Merhabalar, 12 ayınız tamamlandıktan sonra +2 ay eklenecektir. @SunSet

1 Beğeni

@TurkNetDestek

Merhaba, aynı sms i comnetten geçiş yapan birisi olarak bende aldım. App üzerindeki peşin ödeme kampanya duyurusunda +2ay bilgisini göremedim. Bu nedenle kayıt açıp, bilgi almak istedim ama MH yetkilisi “uygulamada görünmüyorsa, siz kampanya için uygun değilsinizdir” diyerek kaydımı kapattı.

1. Madem ben bu kampanyaya uygun değilim, neden sms gönderiyorsunuz? App’de hangi müşterinin uygun olduğunu ayırt edebilirken sms gönderiminde ayırt edemiyor musunuz?
  2. Comnetten geçenler arasında ayırım mı var?
  3. Peşin ödemeyi yaptım ama 1e aylık sürenin sonu ne zaman? Bunu nereden görebilirim?
  4. Ben peşin ödemeyi yaptım ama henüz başkalarına gelen +2ay sms i gelmedi. Bu sms ne zaman gelir?
    Teşekkürler

Merhaba, peşin ödemenizi yaptıktan sonra +2 ay indiriminiz arka planda tanımlanıyor. Kampanyaya katılabiliyorsunuz. @Bdeniz

1 Beğeni

Soruma cevap vermediniz, bu kampanya için son faydalanma tarihi nedir? @TurkNet @TurkNetDestek @alperenatici

@TurkNetDestek , yanıtınz için teşekkür ederim. Aşağıdaki 2 konuda da bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

+2 ay hediye tanımlandığına dair başka kullanıcılara sms gönderilmiş. Bana henüz bu +2ay hediye sms i gelmedi, ne zaman gelir?

Ayrıca aplikasyonda da bu yönde bilgi göremiyorum. Ayrıca peşin ödeme kapsamındaki tarih aralığını nereden görebilirim? Bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

Teşekkürler

Merhaba, kampanya Şubat sonuna kadar geçerlidir. Farklı bir gelişme olması durumunda bilgi verilecektir. @curky

Online İşlemler Merkezi ve mobil uygulamamızın ana sayfasında bu bilgiler yer alıyor. Kontrol edebilir misiniz?

@TurkNetDestek
Maalesef ana sayfada sadece kampanyaya katıldığıma dair bilgi var. Peşin ödeme tarih aralığı yok. Ekran görüntüsü ekliyorum.

Azimle tüm başlıklara tıkladım. “Kampanyalar》Keşfet 》12 aylık peşin indirim》Hemen keşfet” butonuna basarsanız süre görünüyor.

Bence hiç kimse, halihazırda katıldığı kampanyanın detaylarına bir daha bakmaz. Süreyi, kimse bulamasın diye saklamışlar resmen. Görselini eklediğim, ana sayfada kampanya katılım mesajının sonuna bu tarihi ve varsa +2ay jest bilgisini eklemek daha mantıklı olmaz mıydı?

Bu arada bana hala kampanya ONAY sms i gelmedi. +2ay bilgisini içeren Sms’in ulaşması için desteğinizi bekliyorum.

Müşteri numaramı özelden iletebilirim.
Teşekkürler

Müşteri numaranızı DM üzerinden iletebilir misiniz?

1 Beğeni