100mbps Paketim surekli dalgalaniyor

Merhabalar sali gunu TurkNet 100mbps vdsl paketi baglatmis bulunmaktayim. Ilk testlerimiz sonucu (kablosuz) 40mbps download ve 7.68 upload hizi aldim. Akabinde kablo ile test sonucumda ise tekrardan 40mbps hiz aliyordum. TurkNet’i aradim ve 24-48 saat araliginda tam hiza ulasacagimi belirtti. 48 saat gecmis durumda ve internet hizim saniyelik olarak dalgalaniyor ve hicbir stabil performans gostermiyor.

Merhabalar, speedtest sonucunuza ek olarak modem dsl sinyal değerlerinizi de paylaşabilirseniz durum daha net anlaşılabilir.


Merhaba dediginiz kisim burasi sanirim.

Evet, sinyal değerleriniz şu anda kesinti yaşatmayacak kadar normal görünüyor fakat 20milyon hatalı paket var. 12 saatlik süre zarfında kesinti veya 1mbitlere kadar hız düşmesi yaşadınız mı ?

Gün içerisinde aralıklı olarak bu sinyal değerlerinizi takip & kayıt edebilir misiniz?

Hatalar kısmı çok fazla, iç tesisat veya portta sıkıntı var gibi

Gun icerisinde internetim 1 saniye bile sabit kalmiyor efendim :slight_smile: Hizim 0.31mbps ile 55mbps arasinda sayi farketmeksizin saniye saniye dalgalaniyor. 10 saniye araliklarla yaptigim test sonuclarim sirayla 47mbps , 15mbps. Ayriyeten gunluk yarim saat veyahut 1 saat internetim kesiliyor. Sorunuzun cevabina keske 1mbps’ye dusuyor diyebilseydim ama 0.31e kadar dusuyor ve bu surekli oluyor :frowning:

TurkNet’e saha ekiplerini yonlendirmelerini rica ettim fakat cevap vermiyorlar, ne yapabilirim?

Selamlar @3kerem1, foruma hoş geldiniz :raised_hand: Kaydınızı inceledim ve öncelikli işlem sağlanması adına ekiplere bilgi ilettim. Endişelenmeyin, ekipler mümkün olan en kısa sürede adresinizi ziyaret edecektir :handshake:

Merhabalar hosbuldum :slight_smile: Dogru anladigimi teyit etmek icin soruyorum, Turktelekom saha ekipleri gelecek degil mi efendim?