Telefondan deniyorum direk 5Ghz ağa bağlanınca 433Mbps görüyorum Keenetic Extra DSL cihazımda ac1200 max o mu oluyor acaba
Burda yazan yalan o zaman
Benim tp link de de. Ac2100 yazıyor. Ama şöyle
300 2.4. 1733 ni. 5 g. şu modemi bi TurkNet giga da test etsem gam yemeyeceğim
Kısıtlama var demekki.
Güncelleme kısıtlaması var sanırım 1800 olması gerek yada. 1700 400 olması gerek tam güncel değil yazılım. Ne saçma birşey se
@ozhanbayram siz ne diyorsunuz bu duruma? ne yapmalıyız sizce?
Selam modem ac 1200 ise telefon muhtemelen 1X1 kanal 433 olarak bağlanıyordur. Telefon Android amiral gemisi olmayan yada eski model birşey galiba.
Selamlar,
Keenetic Extra DSL 5Ghz de 433mhz gözüküyor telefonda
TP-Link TL-WR940N 450M cihazda 150Mbps üstü göstermiyor.
Telefon modeli nedir?
( Telefon Note 10 Pro )
Problem TL-WR940N cihazında sanırım
Note 10 Pro da AX bile var ama neden tek kanal kullanıyor anlamadım. AC de 1 kanal 433 N de 1 kanal 150 çalışır. Telefonda güç seçenekleriyle ilgili bir kısıt olabilir mi? Birde şarj takılıyken deneyin. Güç tasarrufunu performans moda alıp deneyin derim.
WR940N ayrı bir cihaz keenetic ayrı bir cihaz yanlış tarif ettim sanırım.
Keenetic 5Ghz de telefon 433Mbps bağlantı kalitesi gösteriyor…
TP Link WR940N cihazda 450Mbps yazıyor etiketinde Canlı Destek hattına da yazdım ama onlarında pek bilgisi yok sanırım. Garantiye yollayın inceleyelim dediler
Ayrı cihazlar olduğunu biliyorum AC dediğim Keenetic için N dediğim TP Link için ama telefon her iki modemde de 1 kanal bağlanıyor. O yüzden TP Link 150 bağlanıyor. Note 10 pro da 1 kanal olacağını sanmıyorum. Çoğu Android ucuz olması İçin hep 1 kanal Wi-Fi kartı kullanıyor ama sizinki amiral gemisi model. Öyle olmaması lazım. Gerçi ben Samsung’dan VoLTE yi Qualcom CPU lu Note 8 de açmadığı İçin vazgeçmiştim. Aptalca bir uygulama yapmış tek kanal yeter bunlara demiş olabilir. Specleri araştırıp yazarım size.
Teşekkürler, Bu konuyu görene kadar bu hızı hiç kontrol etmedim. Çoğu kullanıcı da aynı sorun var tahminimce. TP Link firmasının bu konuda destek verememesine de çok üzüldüm doğrusu.
İyi geceler dilerim.
TP Link bunun İçin birşey yapamaz ama bağlandığınız cihaz kaynaklı demesi mantıklı olurdu. Telefon Samsung değil mi. Xioami Redmi Note 10 Pro değil değil mi? Onda bile 2 kanal varda.
Cihaz Xioami ve hızları karşılıyor sanırım?
Xd o dediği samsung not 8 varya onla alıyorum.
Ürünlerin özellikleri ile üzerinde yazan değerlerin bir olmaması ambalaj aldatması mı anlamadım