Merhaba, 100 Mbps pakete geçmek istiyorum 14 gün önce talep alındı denildi hâlâ gelişme yok…
Bu kadar uzun sürmemesi gerekiyor. Destek kaydınıza en son ne cevap gelmişti ?
İlgili birime iletiyorum bir kontrol etsinler. Sizi unutmuşlar sanırım
Ne olur olumlu dönüş yapılsın…
Buradan dönüş sağlayacağım.
Yeni konu açsan ve ayrıntılarıyla birlikte yazarsan daha iyi olur.
Not: Keenetic Extra DSL modem kullanıyorum. En hızlı model.
Sanırım yapaya geçmek istiyorsun ama sana tavsiyem santrale olan uzaklığına falan bir bak eğer çok uzak bir mesafedeysen çok az bir internet alırsın haberin olsun.
Santral nerede bilmiyorum ki…
VAE altyapısında hizmet alıyor abone yapa ile ilgisi bulunmuyor.
Pardon ozaman. Aynı sorunu yaşıyorum çünkü 100 mbt kadar alabilirim yazıyor fakat santrale 2km uzaklığa sahibim o yüzden sadece 2 mbt alıyorum.
Acaba gelişme var mı?
100 e kadar paketi tanımlanıyor. Yani 1 den 100 e kadar herhangi bir hız bu.
Evet de 2 de çok kötü değil mi sizcede😁 yani neredeyse internete bağlanamayacağım
İptal edip vae hizmeti veren ISS ten hizmet alabilirsiniz
Cevap geldi: Merhaba Ümit Bey, ben Sultan A.
Yazdıklarınızı okudum. Sizi uzunca bir süre bekletmişiz kusura bakmayın. Sistem üzerinden kontrolleri sağladığımda 32765834 numaralı destek kaydında Telefon başvuru işlemlerinizin aktivasyon birimimiz tarafından takip edildiğini gördüm. Numaranız tanımlanmadan paket değişikliği sağlayamıyoruz. Numaranızın ne zaman tanımlanacağı ile ilgili bilgiyi aktivasyon birimimiz aktaracaktır size. Numaranız tanımlandıktan sonra 50 MB VDSL paket değişikliği talebinizi tekrardan iletmenizi rica ederiz.
Bilginize
Sanırım yine bana beklemek düşüyor.
Evet telefon başvurusu tamamlanana kadar beklemek gerekiyor. Şu aşamada onun takipçisi olun. Ortalama 7 gün sürebilir