100 mbps pakete geçiş

35 mbps paket kullanıyordum 100 mbps olan pakete geçtim ama hızım 43 olarak görünüyor 2 gündür destekle görüştüm verdikleri cevap hiç değişmiyor altyapınız desteklemediği için kullanamıyorsunuz ama aynı mahallede ki yakın arkadaşım 75 mbps kullanabiliyor altyapılar aynı yardımcı olursanız sevinirim.

O kullanıyor diye sizde kullanabileceksiniz anlamına gelmiyor maalesef…

Hat değerlerinizi gönderir misiniz


Bu mu acaba doğru mu attım ?

Altyapı sorgulama sayfalarında alabileceğiniz tahmini hızı kaç olarak gösteriyor?

İşlem sırasında bir hata oluştu! Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. hatası aldım şuan denedim.

Altyapı Sorgulama buradan tekrardan dener misiniz?

TurkNet Online İşlemler Merkezi - Teknik & Destek - Yardım Merkezi - Arıza - Hızım Düşük Performans destek kaydı açarak hattınızın kontrol edilmesi için TurkNet Saha Ekibi’nden destek isteyebilirsiniz. Destek kaydı açtığınız zaman sistem tarafından hat değerleriniz gönderilmektedir o değerleri bizimle paylaşırsanız daha detaylı bilgi verebiliriz. Aynı zamanda hattınızda ek , splitter vb. şeyler varsa kontrol etmenizi/ettirmenizi öneririm.

1 Beğeni

Dediğiniz şekilde kayıt açmıştım dün 3 kere 20 dakika aralıklarla test yapmamı söylediler onları da paylaştım ben o değerleri atayım size

1 Beğeni

Hattınıza 100Mbps için tanım yapılmış fakat maksimum 47 Mbps desteklemektedir. Hat zayıflamanız olması gereken değerlerin üstüne çıkmış bundan dolayı iç hattınızı kontrol ettirmenizi öneririm. Elektrikçi veya TurkNet Saha Ekibi’nden yardım alabilirsiniz.

1 Beğeni

100 mbps pakete geçtiğimde internetimde kopma olmuştu bununla ilgilide kayıt oluşturdum saha ekipleri düzeltti ama tekrar mı kontrol edilmesini talep etmem gerekiyor nerden yapabilirim bu dediğiniz işlemi kayıt mı açmam gerekiyor

TurkNet Online İşlemler Merkezi - Teknik & Destek - Yardım Merkezi - Arıza - Hızım Düşük Performans bu adımları izleyerek destek kaydı açıp temsilciye saha ekibi yönlendirilmesi istediğinizi belirtirseniz ekip tarafından randevu oluşturularak tarafınızı en kısa sürede geri dönüş sağlanacaktır.

Hatta ek splitter vb var mı ? Eğer dolap yakınsa bu hat zayıflama fazla geldi bana.
14.7 db indirme hat sinyali zayıflaması var.

Hayır tek splitter takılı dsl yazıyor üstünde beyaz renkli

Splitter’ı çıkartıp hat kablosunu direkt modeme bağlayıp modem hat değerlerinizi atar mısınız?

1 Beğeni

Tamam hocam şuan evde değilim eve gidince paylaşayım olur mu ?

2 Beğeni

Olur siz paylaştığınız zaman inceleyip size geri dönüş sağlayacağız.

1 Beğeni

Hocam şimdi eve geldim yalnız benim telefon hattıma bağlı dediğiniz şekilde nasıl yapabilirim o yalın internet olunca oluyor galiba ?

Anladım hocam da o şekilde nasıl bağlayabilirim yaptım ama olmadı galiba direk telefon hattını dsl yerine mi takmam lazım o şekilde yaptım dsl ve internet ışığı yanmadığı için değerler 0 görünüyor yanlış mı yaptım acaba ?