10 gündür yeni evime kablo çekilmesini bekliyorum ilgilenen yok

Esenler Fatih Mahallesi Anafartalar Caddesi No: 44 e 1 haftadır kablo çekilmesini bekliyorum 1 haftadır internetimi kullanamıyorum, kutuyu koydular gigafiber var ama eve kablo halen çekilmedi, bir kişi geldi, ben doğalgaz borusundan başka yerden çekemem diyerek gitti, ev yeni bina fiber kablo çekildi, aynı yerden kablonun çekilmesini ve mağduriyetimin de acilen giderilmesini rica ederim.
Diğer farklı yerlerden çekilen kablolarla ekstra evin içerisi kablo yuvasına döneceği için uygun değildir.
Bu konuda da hassasiyetinizi rica ederim.

  • Bu sorunu Cem Çelebiler Beye kadar bugün ilettim ,inşallah sabah kablom aynı yerden çekilir.
1 Beğeni

İnşallah gelir internet evine

Bizde TT fiberi bina yapıldığında cat 5e için özel ayrılmış borudan geçirerek içeri almış. Cat 5E nin gittiği tüm odalara kadar çekilebiliyordu. Oturma odasına almıştım ben. Direkt duvardan fiber çıkıyor ve temiz görünüyor. Ama bazı binalarda buna uygun yer olmadığından doğalgaz kenarından girdiriyorlar ve görüntü kirliliği oluşuyor. Umarım uzatmazlar işi daha. Çekmeyi kabul etmezlerse fiber kabloyu verirseler elektrikçi ile borudan geçirilmesini sağlayabilirsin. Yada kılavuz teli ile sende fibere zarar vermeden geçirebilirsin.

Merhabalar, öncelikle şimdiden keyifli bir GigaFiber deneyimi diliyorum. Montaj yapacak ekipler çevre ve görüntü kirliliği oluşturmamak adına maksimum hassasiyet gösterecektir. Sağlıklı günler diliyorum :innocent:

Merhaba,
muhep’in de belirttiği gibi, geçmişte ben de eve fiber çektireceğim zaman TT yetkilileri biz yapamayız siz bunu elektrikçiye çektirin dediler (kablo yuvaları sorunlu oluyor, çekilemiyor falan dediler), fiber kabloyu verdiler, biz de apartman olarak çektirdik. Olmazsa sizde öyle yapın.