10 gündür internetim yok. En başta elektrik kesintisinden dolayı arıza kaydı açtık, Türk Telekom ekiplerini yönlendirdiler, Türk Telekom’dan teknik destek geldi ve; modemi değiştirdi, altyapı kontrolü sağladı ve portları kontrol etti. En son giderken ise “Ben burada kontrol sağladığımda modem tarafında IP alıyorum, yani sorun bizde değil. TurkNet’e belirtin, tekrar bize yönlendirmesinler bizim tarafta sorun yok.” dediler. Network üzerine çalışan biri olarak şunu söyleyebilirim ki, Eğer modem üzerinde IP çıkışı var ise internete erişimde sorun olmaması gerekiyor. Yani donanımsal açıdan (altyapı, modem, fiber kablo vb.) bir sorun yok. Lakin TurkNet’teki arıza kaydı üzerine olan konuşmada destek istediğimizde bize istinasız “Altyapı sağlayıcımızla görüşüyoruz” cevabı geliyor. Benim anlamadığım nokta şu: TurkNet’in destek ekibi teknik açıdan bilgisiz/yetersiz mi ki IP çıkışı sağlandığını söylememize rağmen sorunu Türk Telekom tarafıyla görüştüklerini söylüyorlar yoksa teknik açıdan yeterliler de müşterileri konusunda en ufak kaygı duymuyorlar ve mağdur etme/mağdur bırakma (tekrar ediyorum 10 gündür internetim yok, ben online çalışan biriyim öyle dizi/film için kullanmıyorum sadece interneti) konusunda en ufak tereddütleri yok mu? 10 gündür internet sorunun çözülmemesini normal mi karşılıyorsunuz cidden?
Merhaba, yaşadığınız bu deneyim için üzgünüz. Arızanız hakkında ekiplerle öncelikli olarak iletişime geçtik. Kısa bir süre içerisinde dönüş yapılacaktır. Sizinle tekrar iletişime geçeceğiz. Konu ile ilgili gelişmeleri Online İşlem Merkezi üzerinden takip edebilirsiniz.