10 Aylık Faturayı peşin ödeyerek fiyat farkından korunma

Selamlar arkadaşlar geçen Online işlemlere Faturalarımı görmek için girdiğimde başlıkta yazdığım gibi bir opsiyon olduğunu gördüm. Girdim ödememi yaptım 10 aylık peşin verdim ancak bankanın ödeme ekranında bir sorun çıktı sayfa Post olmadı ve hata verdi bunlar ben şifremi girdikten sonra yaşandı ve sonrasında paranın hesabımdan çekilmiş olduğunu gördüm.

Sorum şu ki bu ödemenin karşı tarafa geçtiğine dair websitesinden bir geribildirim alamadım Abone numaramı versem buralarda bunu sorgulayacak birisi var mıdır ?

Yurtdışında yaşadığım için TR numaralarını aramakta sormakta problem yaşıyorum destek açma sekmesinde de problemime dair ilgili alt başlık bulamadım. İyi forumlar

1 Beğeni

Selamlar @cagrialaf, sizi tekrar forumda görmek güzel :raised_back_of_hand: Online İşlemler - TurkNet üzerinden fatura destek kaydı oluşturup ödemenin dekontunu kayıt içerisinden paylaşmanızı rica ediyorum. Devamında destek kaydınızın numarasını buradan paylaşırsanız sevinirim :handshake:

1 Beğeni

Buyursunlar, 59410383

1 Beğeni

Bende 10 aylık faturayı peşin ödeme yapıcaktım. Banada “Mevcut hizmet bedeliniz Mevcut Fiyatı Koruma fırsatında sunulan fiyatlardan daha düşük olduğu için kapsam dışıdır. Bu sebeple yararlanamıyorsunuz” şeklinde bir uyarı verdi.

1 Beğeni

Ben bir geri bildirim alamadım ama para onlara geçti

2 Beğeni

Ben 3 ay önce ödeme yaptığımda e devlette görünüyordu.

1 Beğeni

Selamlar, ben konuyu ilgili birime iletmiştim. Süreciniz inceleniyor :handshake: