10 Ay Boyunca Mevcut Fiyatınızı Koruma Fırsatı

Mevcut Fiyatı Koruma Kampanyası Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Kampanyadan ne zaman faydalanabilirim?

Mevcut Fiyatı Koruma Kampanyası’na 23 Aralık 2022 tarihine kadar katılım sağlayabilirsiniz.

Kampanya sadece internet hizmeti için mi geçerli?

Hayır, kampanya internet hizmetiyle birlikte; ses, statik IP, data hizmetlerini de kapsar. TurkNet üzerinden aldığınız tüm hizmetler kampanya kapsamında ücretlendirilecektir.

Kampanyadan kimler yararlanabilir?

TurkNet GigaFiber altyapısını kullananlar, TurkNet Çalışan Yakını Kampanyası ve Gezgin İnternet hizmetinden yararlanan ve daha önce benzeri kampanyalara katılmış olan kullanıcılar dışında tüm aboneler kampanyaya katılabilir.

Kampanya ne zaman aktif olacak?

Ocak faturanızla birlikte, Mevcut Fiyatı Koruma Kampanyası’na geçiş yapabilirsiniz.

Taahhüt veriyor muyum?

Hayır, kampanya kapsamında 10 aylık internet faturanızı ödediğinizde, taahhüt yapmış olmazsınız. TurkNet’in taahhütsüz özgür internet hizmetinden yararlanmaya devam edersiniz.

Dilediğim zaman iptal edebilir miyim?

Mevcut Fiyatı Koruma Kampanyası’nda dilediğiniz zaman abonelik iptali yapabilir ve kullanmadığınız ayları hiçbir kesinti olmadan geri alabilirsiniz.

Mevcut indirimler ücrete yansıyacak mı?

Eğer Engelli Paketi abonesiyseniz sahip olduğunuz indirim, mevcut ödeme planı x10 olacak şekilde kampanyaya yansır. Yani kampanyaya katılım sağladığınızda indirim hakkınızı kaybetmezsiniz.

Kredi kartı/banka kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Elbette! Ödemenizde hem banka hem de kredi kartınızı kullanabilir ve maksimum 3 ay taksitle özgür internetin keyfini çıkarabilirsiniz.

Screenshot_20221215-150450_WhatsApp

Mesajı bende aldım. Gigafiber’e geçeceğim için katılmayı düşünmüyorum. Ama katılacak kişiler için bir sorum var. 10 ay ödediler peşin diyelim. Sonra arkadaşını getir kampanyasından bir veya bir kaç arkadaşları ile yararlandılar. Bu haklarını nasıl kullanacaklar. Veya hak kaybı olacak mı??

Selamlar @Pulat, kampanyalardan elde edilen haklar 10 aylık süre sonunda geçerli olacak :handshake:

1 Beğeni

Gigafiber kullanıcıları için de geçerli mi bu sabit fiyat?

1 Beğeni

Ben de bir soru soruacağım, eğer hattımızı iç tesisat hariç sebeplerinden dolayı kullanamazsak (örneğin kablo çalıntısı) faturadan düşme olayı ne zaman gerçekleşecek

Teşekkür ederiz. Tahmin ettiğim gibi.

1 Beğeni

Selam @SearchX, GigaFiber kullanıcıları için bu kampanya geçerli değil. Güncel hizmet bedelinin, peşin ödeme kampanyasında sunulan fiyatlardan daha düşük olması sebebiyle kampanyaya GigaFiber kullanıcıları dahil değil.

Güzel soru :clap: :clap: Cevabı bende merak ediyorum.

23 Aralık 2022 tarihi dikkatimi çekti. Bu tarihten sonra zam yapılması yönünde bir düşünce mi var?

hocam 23 aralıktan sonra tekrar zam yapılmasımı planlanıyor?

Selam @Allison, 10 aylık peşin ödeme yaptıktan sonra arıza durumu yaşarsanız manuel müdahale ile kullanamadığınız günlerin tutarı iade ediliyor.

Selamlar, fiyat güncellemesiyle alakalı şu an için bildirilmiş net bir süreç bulunmuyor :raised_back_of_hand:

Vayy, karta geliyor yani. Süper

@alperenatici ben iki gündür hizmet alamıyorum bize gelen fiber kablo yıkılan bina nedeniyle zarar görmüş tahmini olarak 23 Aralık ta düzelecek yazıyor TurkNet Online İşlem Merkezi de yani 9 gün hizmet yok ben on aylık peşin ödemiştim bu 9 günlük bedeli almak için nasıl bir yol izlemeliyim

Selamlar @Usta, Online İşlemler - TurkNet üzerinden fatura destek kaydı oluşturmanız yeterli olacak :raised_back_of_hand:

Valla yakın zamanda yine yükü miktarda zam gelirse üzülsemde başka bir iss geçmeyi düşüneceğim. En kötü gider 2 sene TT’dan taahhüt yaparım ne zam gelir ne de 10 ay peşin para istemezler benden.

1 Beğeni

139.90tl ile 10 aylık kampanyaya katıldım kafam rahat tabi haziran ayına kadar ek olarak haziran 15de direk faturayı yansıtırlar. Kısacası bilmiş olun TurkNet’e her ayın 14üne kadar kayıt olursanız ertesi gün(15inde) gelecek ayın faturasını direk keserler.

O aralıkta arkadaşını getir kampanyasından indirim kas. Hazirandan sonra direkt indirim ile devam edersin :sweat_smile::slightly_smiling_face:

Bu kampanya şuan online işlem merkezine gelmiş link olarak ben baktım şuan sabit fiyat avantajından yararlanmaktasınız bu kampanya dahil olmayan müşterilerimiz içindir diye yani 169 lira bile kampanya olduğuna göre on ay içinde yeni zamlar kapıda demektir Haziran ayına kadar rahatım o zaman da kesin 199 lira olur bence katılmayanlar katılsın sonra pişman olur :slightly_smiling_face:

Gigafiber bekleyenler katılmasın çünkü onlar için geçerli değil. Şu an Vdsl kullanıcısı olduğunuz için kabul eder sistem ama gigafibere geçince iptal olup para iadesi yaparlar diye düşünüyorum.