1 yıldan uzun taahhütten caymak için para ödenmez?

TurkNet yetkilileri bu konuda bir bilginiz var mı? 1 yılın üstündeki taahhütlerin geçersiz olduğu bağlayıcılığı olmadığı söyleniliyor. böyle bir şey varsa neden açık açık söylenmiyor ben 27 aylık taahhüttümden çıkabilir miyim şimdi ücret çıkarırlarsa da tüketici hakem heyetine başvururum siz ne diyorsunuz?

Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun 52. Madde 4. fıkra: Tüketici, belirsiz süreli veya süresi bir yıldan daha uzun olan belirli süreli abonelik sözleşmesini herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin istediği zaman feshetme hakkına sahiptir

taahhütler 1 + 1 yıl olarak yapılıyor olablir dikkat edin. boş yere ücret ödemek zorunda kalabilirsinz.

valla şaka gibi araya tanıdık sokacaz ya da vazgeçecem artık zaten

İlk yılınızda kullandığınız ayların fatura toplamını bir daha ödeyip ayrılabiliyorsunuz diye biliyorum. Hiç ödemeden ayrılabilir misiniz bilmiyorum. @talha @Selcukssn bilginiz var mı?

1 Beğeni

Taahhüt ten kurtulmanın 1 yolu var hem de tüketici hakları fln uğraşmadan köyde altyapınız olmayan yazlık ev v.b eviniz fln varmı?

zaten yazlıkta bu internet 16mb lik paketin galiba tamamını alıyor başka ev de yok şehir dışında. taahhütte cayma bedeli kullanma bedelinden yüksek olamaz seni kalmaya da zorlayamaz diyorlar ama ödenen 100tl indirim 160tl bu kanunları takan yok galiba mahkemeye kaymakamlığa kadar gidersen uyguluyorlar heralde.

Yani tüketici hakları türk telekom u haklı görebiliyor bu süreçte daha çok mağdur olabiliyorsunuz. En garanti yol hizmetinizi altyapı olmayan bir yere nakil istemeniz bu durumda altyapı olmadığından cezasız iptal ediyorlar.

Evet bu da işe yarayan bir yol.

1 Beğeni

iptal etme şansın varsa Türk Telekom aramadan e-devlet iptal ettirme şansı var.