1 haftadır santral arızalı

1 hafta önce türk telekom kaynaklı arıza mevcut diye internetim gitti dsl yanmıyor. 18 temmuza kadar düzeleciğini söylediler. bu sabah baktığımda bu sefer ayın 22 sinde düzelecek yazıyor. evden çalıştığım için internet lazım hiç ilgilenmiyorlar

Genel arıza durumlarında altyapı sağlayıcısının verdiği onarım bilgisi ve tarihi size aktarılır. Konu ile ilgili ayrıntılı durumu öğrenmek için bağlı olduğunuz Telekom müdürlüğüne gidip bilgi alabilirsiniz.

Merhabalar, genel arıza süreçleri yerel sağlayıcı ekipleri tarafından yürütülüyor. Bu süreçler arızanın boyutu ve çalışmanın seyrine göre farklılık gösterebiliyor. Son oluşturulan destek kaydınızın numarasını iletirseniz sizin için öncelik ve hassasiyet talep edebilirim :innocent:

54298244 buyrun

18 Tem 2022 Pzt 14:17 tarihinde Ali Alperen ATICI ile TurkNet İletişim Hizmetleri A.Ş. <notifications@turknet1.discoursemail.com> şunu yazdı:

1 Beğeni

Temsilcinin arayarak sizinle iletişime geçtiğini görüyorum. Öncelikli işlem sağlanması adına gereken adımları attım :raising_hand_man: