1 Gigabit İnternetten 50 Megabite Hız Alıyorum

Arkadaşlar iyi günler, iki üç gün öncesine kadar herhangi bir sıkıntı yasamiyordum ancak son zamanlarda hissedilir derecede hızım yavaslayinca hiz testi yaptim ve 50-100 megabite arasinda hiz degerleriyle karsilastim. Destege yazdim herhangi bir sıkıntı gözükmüyor degerlerinizde dediler ama kesinlikle bir sıkıntı mevcut. Tecrübeli arkadaşlar yardimci olabilirse cok memnun olurum.

En stabil yazilim hangisidir zyxel t50 icin paylasabilirseniz cok makbule gecer.

Testleri 2.4ghz üzerinden kablosuz olarak mı gerçekleştirdiniz yoksa kablolu mu?

1 Beğeni

Hem kablolu hem de 5 ghz üzerinden yapiyorum testleri malesef sonuç aynı.

Az önce modemin butun kablolarini söküp yeniden taktim ve yaptigim ilk testte sonuç 850 megabite kadar cikti. Yarim saat sonra testi tekrarladığım zaman sonuç yine 50 megabite oldu.

Testleri 5ghz ve kablolu yapıyorum.

O zaman siz düşük hız aldığınız testleri destek kaydına bırakıp eve gelip kontrol yapmalarını isteyin. En stabil yazılım sonuncusu diye hatırlıyorum eğer yüklü değilse yükleyebilirsiniz 6 rakamı olan yazılım.

1 Beğeni

Speed test uygulamasını indirip sunucuyu grid telekom olarak değiştirip öyle yapabilir misin testi? Sonucu ne çıkacak bakalım.

2 Beğeni

V550ABPM6G0 bunu yüklemeye çalışıyorum ancak “Resim yükleme başarısız. Başka bir firmware resim dosyası yüklemek için ‘Cancel’ butonuna veya normal operasyonu kurtarırken yeniden başlatmak için ‘OK’ butonuna basın.” şöyle bir hata alıyorum.

@ogzkarakus turknetin kendi sunucusundan da yaptım oralardan da yapıyorum sonuç malesef değişmiyor. Modemi kapatıp açıyorum 10 dakika normal, sonra tekrar düşüyor hız.

1 Beğeni

2-3 saat ara ile hız testi yapın (birkaç gün)

Mümkünse sabah öğlen akşam gece gibi farklı zaman dilimlerinde.

Bu ekran resimlerini TurkNet e gönderin.

Onların incelemesi için bu tip farklılıklar daha iyi olur.

Testleri kablolu yapın.
Her ne kadar Wi-Fi 6e bile çıkmış olsa kablolu test istiyorlar

1 Beğeni

Merhabalar, probleminiz devam ediyor mu?

1 Beğeni

Merhabalar, telefonun 5g’sinden ve TurkNet uygulaması üzerinden hiz testi yaptığım zaman sonucum yine 50 ile 70 megabit arasinda degisiyor. Fast üzerinden hiz twsti yaptigim vakit 5g ile 250 megabite kadar cikiyorum.

Bilgisayardan TurkNet Online İşlem Merkezi uzerinden hiz testi yaptigim vakit herhangi bir problem gözükmüyor. Yüksek degerlerde hız alıyorum. Şu an icin beni rahatsiz eden bir durum gözükmüyor. İlginize teşekkürler.

Telefon TurkNet Online İşlem Merkezi:

Telefon Fast:

Bilgisayar Kablolu:

Keyifli kullanımlar diliyorum :pray:

1 Beğeni

Çözüm.