1 Aydır internetim yok, türknet asla yardımcı olamıyor

TurkNet’in 1 aydır Türk Telekom kaynaklı internet erişimi vermemesi.

İlk 20 gün boyunca Altyapı çalışması olduğu söylendi, bu 20 gün sonunda 40mbps civarı olan internetim 3mbps olarak geri döndü ve bunla ilgili tekrar şikayet kaydı açınca bana bu sefer kablo hırsızlığı olduğunu bundan dolayı altyapı çalışması olduğu ve 30.07.2022 tarihinde çözüleceği söylendi, Bu tarihi geçmiş bulunmaktayız ve TurkNet hala türk telekomdan bilgi almaya çalışıyor.

Online işlem merkezi üzerinde hâlâ genel arıza bildirimi bilgisi görünüyor mu?

Evet görünüyor

NetUzman arkadaşlar konuyu takip ediyorlarmış. Müşteri numaranızı özelden @alperenatici ya iletir iseniz müsait olduğunda size konu ile ilgili dönüş yapacaktır.

Açıkçası nasıl dm atacağımı bulamadım ama buyrun no bu : 1*****1

Yani evden çalışan biri olarak mobil internet ile işimi yürütmeye çalışıyorum 1 aydır gerçekten büyük mağduriyet yaşıyorum

Merhaba, öncelikle yaşanılan arıza nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim :confused:
Yerleşik öperatör saha ekipleri ile iletişim halindeyiz. Onlardan gelecek olan bilgiye göre arızanın en kısa sürede düzeltilmesi için çalışacağız. Net Uzman arkadaşlarım ile birlikte süreci takip ediyoruz gelişmelerden sizi haberdar edeceğiz.

Evet, türk telekom&TurkNet’in verdiği tarihe gelmiş bulunmaktayım ama şuanda da tarafıma problemin ayın 22’sinde çözüleceği söyleniyor, gerçekten tamamen rezalet bir deneyim oldu son 1.5 ay, TurkNet aboneliğimi bu noktada sonlandırıyorum.

Durumun aciliyetini ekiplerimizle paylaştım dönüş aldığım zaman size de bilgi vereceğim. Size hak veriyorum süreç uzun sürdü ancak sadece biraz daha sabır rica ediyorum günün sonunda sorunu çözmüş olacağız :pray: Yaşanılan arıza durumu yerleşik operatör kaynaklı olduğu için biz fiziksel bir müdahale sağlayamıyoruz. Bu noktada yerleşik operatör saha ekiplerinin müdahalesi ile çözüme ulaştırılması için çalışmalarımız devam ediyor.

Yani hocam dediğim gibi bence gösterilebilecek sabır 1, 1.5 ay sürmemeli, altı üstü bir kablo değişimi yapılacaktı. Şuanda alternatif operatörlerle görüşmedeyim, 22’sine kadar da bekleyemem açıkçası.

Merhabalar, bölgenizde gerçekleşen kablo hırsızlığı nedeniyle yaşamış olduğunuz durum üzücü. Yerel sağlayıcı altyapısının kontrolünde olan bir alan olması sebebiyle bu alanda yerel sağlayıcı ekiplerinin işlem yapması gerekiyor. Biz müdahale sağlayamıyoruz. İşlem tarihi 22.08.2022 olarak belirlenmiştir. Anlayışınız ve sabrınız için teşekkürler.