Yeni abonelik baslattim 1 ay olacak haftaya, daha evde kurulumu birakin kutulama bile yapamadılar. Musteri hizmetlerini arayip net bir sure istedigimde onu bile vermiyorlar. Uzak durun hic bulasmayin. Servis aği ve teknik ekibi daha genis sizleri insan yerine koyan firmalari tercih edin. 25 gundur internet yok baglayamadilar şaka degil gerçek. Ben 25 gun fatura odemesem aninda suresi gelince kapatirlar. Kimseye de tavsiye etmem. Mağdur ettiler, cimere kadar tasiyacagim bu konuyu gidebildigim yere kadar. Arkadaslar daha hangi bina da kutulama var onu bile bilmiyorlar, gerisini siz dusunun. Üyeligimi iptal surecini baslattim simdi de iptal etmelerini bekliyorum.
Merhaba @Bbbs , sürecinizi kontrol edebilmem için müşteri numaranızı forum profilinize ekleyebilir misiniz?
Ekleyemem, iptalimi bir an once gerceklestirin. Turknetle daha fazla vakit kaybedemem.
Kontrol edip talebinizi iletmem için müşteri numaranızı forum profilinize eklemeniz gerekiyor.
Ekledim bakabilirsiniz. Ikinci kez iptal basvurusu yaptim. Yok aciliyetinizi bildirdik yok hemen sorunu çözeceğiz diye aramayin direkt iptal edin artik. Guya altyapi ekibi gelmis yonetici kablo cekmek icin binanin delinmesini istemiyormus. Yoneticiye soruyorum kimse gelmedi oyle bir sey olamaz diyor. Sizi ariyorum kim izin vermedi daire kac diyorum hani gidip konusalim varsa oyle bir durum ikna edelim, 2 gun sonra ben ariyorum gene sizi yetkililer herhangi bir apartman sakini oldugunu isim ve daire numarasini bilmediklerini soyluyor. Boyle mantiksiz bir sey olabilir mi? Hadi geldin apartmana benim daire numarama basarsin dis kapinin acilmasi icin yada benim telefonumu ararsin ki o da yapilmadi. Bastan asagi sacma bi surec ve bugun 26. Gun. Bina da bir sorun yok tekrar ne zaman gelirsiniz diye sordugumda gene bi zaman dilimi verilmiyor. Isimiz gucumuz yok sizi gelecek diye bekleyecez biz de. Şu uyeligi iptal edin baska bir sey istemiyorum.
Konunun detaylarını ve talebinizi ilettim. İptal talebinize istinaden iletişime geçilecektir.
Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.