1 ay ara ile 2. los ve ınternet ışığı kaybı/ ınternet kesintisi

Pazar günü saat 20:15 gibi yaşadığım internet kesintisi an itibari ile +34 saattir devam ediyor… ekiplerin evime kesinti bildirimi erkenden yapmama rağmen 1 gün sonra gelecekleri söylendi… ne arayan ne soran ne başka bir şey var.

Sorunun şimdilik kutumda olabileceği bildirimini beni arayan operatör’den öğrendim… bölgesel bir sorun söz konusu değilmiş…

Yaklaşık 1 aylık bir süreçte internet kesintisi yaşadığım ikinci bir +30 saatlik süreçteyim… bunu tölere edebilecek ne vaktim ne şansım nede şirketimin bana göstereceği bir anlayış kalmadı… kaçırdığım toplantılar ve telefon internetimin bağlantısının kötü olmasından ötürü yaşadığım kopmalar ise dile getirmek değil düşünmek istemediğim şeyler!

Lütfen saha görevlisi olarak çalışan dostlarımızdan anlayış ve yardım bekliyorum.

An itibari ile sorunun alt yapı kaynaklı olduğunu öğrendik… şaşırdık mı ? Hayır… aynı şeyler bir önce yaşanan evreler ile aynı… sadece bekliyoruz

Selamlar @M0rrisey, farklı kanallar üzerinden de bildirimde bulunduğunuzu, buna istinaden gereken adımların atıldığını görüyorum. Tek bir kanal üzerinden bildirimde bulunmanızı rica edeceğim. Arızanıza gereken öncelik ve hassasiyet gösterilecek. En kısa sürede problem çözüme ulaştırılacak.

Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.