1.5 Gündür internetim yok

Merhabalar, 1.5 gündür modemin üzerindeki internet ışığım kırmızı yanıyor. Asusun modemin de denediğim zaman internet ışığım hiç yanmıyor fakat Zyxel modemle denediğim zaman internet ışığım kırmızı yanıyor. Türkneti aradığım zaman problemin neyden kaynaklandığını da bilmiyorlar. Problemi türk telekom altyapısına atıyorlar. TurkNet 'e ulaşmam ayrı bir dert. 3 tane modemle denedim üçününde kurulumunu yaptım fakat problem halen çözülmedi.

Selamlar @Lordsnow, forum profilinizde müşteri numaranız bulunmuyor. Ekledikten sonra bilgi verirseniz yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım :innocent:

Müşteri numaramı ekledim.
2 gündür TurkNet müşteri hizmetleri suçu türk telekom altyapısına atıyordu ve bugün türk telekomdan ekipler geldi. Modeme internet geldiğini altyapıda bir sıkıntı olmadığını. Köprülerin bağlandığını söyledi. Türk telekoma göre Türknetin serverlerinde sıkıntı varmış. Modemime ip gönderemiyormuş. Ben evden çalışan birisiyim ve sorunu bulmamız 2 gün oldu.

Süreç network ekibine devredildi. Problem tespiti sonrasında gereken aksiyonlar alınacak. Takip ediyorum.

Hocam ama ben 2 gün boyunca modeme internet geldiğini müşteri temsilcilerine söyledim. Bu konuda biraz bilgim olduğunu sorunun Türk telekom değilde TurkNet kaynaklı olduğunu iletmeye çalıştım. Neden 2 gün boyunca beni kimse dinlemedi. Türk Telekom ekibi gelip sadece yüzüme bakarak güldü. Ekibin dediği ise modemde internet akışı var nasıl göremiyorlar? Bu işin hafta sonuna kalması ve pazartesi gelmeside meçhul. Bu durumda mağduriyete uğruyorum ve tek düzgün cevapları sizden alıyorum. 2 günde bir internet kesintisi yaşamaktan artık sıkıldım. Modemimde internetin olduğu günlerin faturasını ödesem 600 tl yerine 250-300 tl gibi bir rakam öderim. Gerçekten sürekli internet kesintisinden sıkıldım ve bu 3 gündür gelmeyen internet beni şebeke değişikliğine ikna etti. Lütfen bir an önce bu problem çözülsün. Teşekkürler

1 Beğeni

@alperenatici Gördüğünüz gibi benimle gerçekten dalga geçiyorlar ama ben hepsini mahkemeye vereceğim. Gerçekten hepsini bana yanlış info veren müşteri temsilcisine kadar

Türk telekom kurulum yaptı. TurkNet uzaktan kurulum yaptı. 4 GÜNDÜR BULABİLDİKLERİ SONUÇ KULLANICI ADINI YANLIŞ YAZMIŞIZ.

Tekrar selamlar @Lordsnow, kaydınız üzerinden uzmana bilgi ilettim. En kısa sürede inceleme ve işlem gerçekleştirilecek.

@alperenatici özel mesajlarınıza bakar mısınız?