1.1.1.1 Websitesine erişilemiyor

1111/help (1ler arasında nokta var, bağlantı ekleyemiyormuşum) websitesine erişemiyorum. Filtreleme yapmayan bir DNS adresi kullanıyorum, cloudflare’in kendi dnsini kullansam da sonuç değişmiyor.

Tracer t ve dig sorunsuz:

Ancak website bu şekilde:

**Reklam engelleyici, eklentiler vs. buna sebebiyet vermiyor. Çünkü modeme bağlı tüm diğer cihazlarda da bu websitesine erişemiyorum.

**Ancak VPN bağlantısı kurduğumda websitesine rahatlıkla girebiliyorum.

@EFG Hocam, göz atabilir misiniz?

Birincil DNS bunu 2. OpenDNS kullanırım hep. Kontrol ettim bende sıkıntı yok. Başka tarayıcı vs denediniz mi ?

başka tarayıcı değil, direkt başka cihaz denedim

Bu şekilde de domain olarak gitmiyor mu ?

hayır, girmiyor. VPN bağlanınca giriyor ama.

İlginç bir durum ancak sanki sorun dns’lerinizde gibi. Yine de @EFG kontrol eder sanırım

dns değiştirmek de işe yaramadı ki… dns değişiminden sonra modem yeniden başlatma, çerez silme, dns cache silme de denedim…

Hiç karşılaşmadım böyle tuhaf bir durumla. Geçenlerde farklı durumda bir şey yazanlar oldu. Sanırım yanlışlıkla Aile Profili veya benzer bir şey yaşayanlar oldu. Tahminim benzer bir şey gibi

1 Beğeni

Merhaba @Delka, bu durumu bizimle Online İşlem Merkezi üzerinden destek kaydı açarak paylaşır mısınız? Arkadaşlarım hizmetinizi detaylıca inceleyerek size bu konuda yardımcı olmaya çalışacaklardır.

Kaydınızı oluşturduktan sonra kayıt numaranızı özel mesaj üzerinden benimle paylaşın lütfen. Dün olduğu gibi bugün de size destek vermeye çalışayım.

1 Beğeni

bu dig komutunda görüldüğü gibi sorun pc’de ya da dns’de değil… iss’de sorun NXDOMAIN cevabı alıyor

Ben bu konuyu sizin için takip ediyorum. Arkadaşlarıma durumunuzu detaylıca iletmiştim. Özel mesaj üzerinden de iletişim içerisindeyiz. Bir gelişme olursa sizi bilgilendireceğim.

1 Beğeni