Merbahalar birkaç konu gördüm ama tam yeterli bilgiye ulşamadım bu iki modemden hangisini tavsiye edersiniz. Şuan elimde ikisinide deneme şansım oldu asusın arayüzü güncelleme desteği biraz daha iyi sanırım, zyxel’in de çekim gücü bi tık daha iyi gibi. Sizin görüşleriniz nedir ? Uzun yıllar kullanılabilirlik sorunsuzluk ve çekim gücü açısından ?
bende gigafiber geçmeden önce asus ac750 kullanıyordum vdsl kullanırken işimi gördü gigafiberde zyxel 3625-t50B modeli TurkNet tarafından tahsis edildi , ikisinide kullandım gpon ciğazından ethernet ile asusa bağladım asusun portları 100mbit ile sınırlı olduğu için 5gz de en fazla 95mbit civarı hız alabildim , çekim gücü zyxel in daha iyi bunu bende gözlemledim
Merhaba,
Farklı bir marka düşünürseniz Keenetic markasını öneririm, bütçenize en uygun olanı tercih edebilirsiniz.
Keenetic markasını çok yabancıyım açıkcası hiçte araştırmadım nedir ne değildir diye. Bahsettiğim iki modem arasından tavsiyeniz hangisi olurdu peki ?
Yazılım ve destek konusunda ileri ki zamanlarda da sorun yaşamak istemiyorum açıkçası. Ama zyxel eede çekim gücü açısından bı tık ağır basıyor…
Merhaba,
Açık konuşmak gerekirse iki markayıda tercih etmezdim
TP link ax cihazlarına bakabilirsiniz. Uygun fiyata olanlar vardır. En düşük ax10 kullanıyorum wifisi çok iyi dir.