Zeytinburnu/Çırpıcı mahallesi GİGAFİBER

Herkese merhaba 27 kasımda bulunduğum sokağa gigafiber kabloları çekildi 30 kasımda 4 binaya kutulama yapıldı ama benim binam ile beraber diğer binalara kutu çekilmedi.Projede iptal mi edildi acaba ? iptal edilmediyse en erken ne zaman altyapıda gigafiber görünür ? bir haftadır sokak sakinleriyle yaptığım konuşmalar neticesinde TurkNet 'e geçmeyi ikna ettiğim hane sayısı toplamda 13 :slight_smile: Lütfen bilgilendirir misiniz ?

Kabloyu binana kadar çektilerse iptal edilme durumu olmaz diye düşünüyorum. Birkaç günlük Fiber abonesiyim gerçekten Allah herkese nasip etsin :smiley:

1 Beğeni

tam olarak çırpıcının neresi bende çırpıcıdayım keşke bizede gelse :smiley:

Merhabalar, hayır o bölgede projelerimiz iptal edilmedi… Yavaş yavaş size geliyoruz demek ki :slight_smile: Biraz sabır gerektiriyor bu süreç… Kablolama işlemi bittiğinde kutu konulacak. Daha sonra arka planda verimlilik testleri yapıldıktan sonra altyapı aktif hale gelecek.

Bu süreçleri atlattıktan sonra size zaten bilgi vereceğiz. Şu an sadece keyifli bir şekilde bekleyin derim :upside_down_face:

ne güzel darısı başımıza hızlı bir şekilde bitse biz de hayrını göreceğiz de ses soluk yok sokakta :slight_smile:

tam adres tabii ki veremem ama çarşamba pazarı saat kulesi bölgesi :slight_smile:

iyi hoş geliyosunuz da numara 4 e kadar kutu koyup neden yarım bıraktılar keşke sokağı kutulayıp çıksalardı :slight_smile: kablo çekildikten sonra 1 sene bekleyen arkadaşlar var umarım benim başıma gelmez bu durum.

1 Beğeni

Herşey planlı bir şekilde ilerliyor… Bu durumunda mantıklı bir anlamı vardır emin olun :slight_smile: Gelişme oldukça dediğim gibi size haber vereceğiz.

bende oraya yakınım umarım bizede gelir

umarım ama gün itibari ile hala sokakta kutulama işlemi yok.

13 aralık itibari ile hala kutu konulmadı diğer binalara sanırım burayı planlamadan çıkardılar halbuki sokakta 14 haneyi ikna etmiştim gigafiberi yüksek hızlar ve düşük ücretlendirme ile kullanacağımız konusunda.forumlarda 1 sene boyunca kutu takılmayan bir arkadaş vardı ona dönecek bizim durum sanırım.

22 aralık itibari ile sokakta bulunan ilk 4 bina harici kutulama yapılmadı sanırım bu sokağı ya da mahalleyi projeden çıkardılar.Sokakta TurkNet 'e geçecek olan 18 hane oldu ama hiçbir gelişme yok yardımcı olabilir mi birileri ? @EFG

Emin misiniz diğer binalara kutulama yapilmadigina bende yapılmadı saniyordun benim binayı es geçmişler yanlışlıkla dün kutu takıldı bugün aktif oldu hat

hayır hocam baktım diğer binaların da dışarda kablosu bizim binada da dışardaydı içeri almışlar.

ama kutu hala yok @Oguzhantutkac @EFG