Evet ilk zamlı faturam geldi
Ailemde engelli birey olduğu için engelli tarifesi kullanıyoruz ondan daha önce 74 tl di
Mevcut aboneyim 3 ay sonra yenileme zamanı. Devam edersem ki tek operatöre güvenmiyorum ve yedek olması nedeniyle devam edeceğim 158₺
menmun musun (20 karakrter)
benim de bir daha ki ay ama yenilemiycez
selam
benımde mayıs faturası cıkmıs
sıcak fırından yeni olarak -_-
ben bireyselde sol du , bugun bir kumar oynadım milleniye gectim gene sol altyapısı bakalım neyle karsılasıcaz yaptım basvuruyu.Altyapı ve yurtdışı çıkışları omurga komple SOL dediler. Aynı aboneliği daha ucuza taahutsuz alıcaz anlatılana göre bakalım
2 gözümün çiçeği yeni göndermiş
Toplam: 154,8 TL (08.05.2022)
bende merak ediyorum mileni ama zam yaparlar bence onlarda gibime geliyor bu ay
sana biraz fazla göndermişler bayramlık istemişler
Tum iss ler yapacak sadece onlar degilki sol altyapisinda verecegi icin hizmeti problem yasamam diye dusunuyorum .sol dan ucuz kalacak o kesin zam sonrasi birde taahhut yok cazip gelen kismi o onuda anlamis degilimya nasil oluyor
Şöyle;
140₺’ye 100 Megabit Fiber Kullanıyorum Türk Telekomda shjsh
Güncel fiyatları paylaştım
Zaten 16 mps ye fiber diyen bir firmadan ne beklersin
Ben baktığımda 164 küsür gösteriyordu yeni aboneler için siz nasıl 140 kullanıyorsunuz paylaşabilir misiniz
TurkNet’in %40 zammını açıkladığı zaman kampanya vardı türk telekomla o kampanyayla geçtim
Faturalara zam haziran ayında yansımayacak mıydı? Bana mail gelmişti bir kaç hafta önce. Online işlemlerde halen 99.90 ₺ görünüyor.
139 tl ye 1000 mbps kullanıyorum miss gibiii. TurkNet sağolsun