Zam sonrası Gigafiber sorgulama değişikliği

turk.net son zamanlarda hayal kırıklığı üzerine hayal kırıklığı yaratıyor. durumu mu bilen bilir. Nisan’dan beri gigafiber altyapısı sokağımda hazırdı, aktifleştirme 3-4 aylara sarktığı için bekliyordum. iki üç hafta önce üst sokaklarda aktif hale geldi (aynı mahalle, direk üst sokağımız işte mahallenin diğer ucu değil yani) kendi kendime mantıken 1-2 haftaya gelir dedim.

bu son zamdan sonra iki hattımdan gigafiber altyapısı bulunmayan hattımı başka bir operatöre geçirdim, gigafiber altyapının hazır olduğu diğer hat içinde bekliyordum, sorgulama sonucunda güncelleme olmuş, üst sokak aynı mahallemde gigafiber fiber hizmeti aktifken kendi sokağımda da bütün tesisatları hazır iken ‘’ Harika! 20 HAFTA sonra GigaFiber evinizde!‘’ yazıyor bu sizin başarınız türk.net. prosedür murosedür falan filan demeyin bana, şuan aktif olan sokaklarda kablolarınız yerlerde sürünüyordu kutularınız parçalanmıştı ben rapor ettim bunları turk.net’e donanımhaber üzerinden TurkNetDestek hesabı aracılığı ile, bu iş sadece saçmalık ben bunu kabul etmiyorum. gigafiber isteyen arkadaşlar dert sahibi olmak istemiyorsanız hiç takmayın asıl dert kutu takıldıktan sonra başlıyor zaten…

5 Beğeni

Ben konuyu anlamadım, bir defa daha okudum. Konu başlığına tekrar baktım. Konu içeriğini tekrar okudum bir bağlantı kuramadım. Gigafiber ile yaşadığınız bir problem mi var?

beyefendi 4 aydır gigafiber etkinleşsin diye bekliyoruz, aynı mahalle bir üst sokağımda yani mahallenin diğer ucundaki sokak falan değil 30 metre ötedeki sokakta gigafiber 1-2 hafta önce aktif oldu.bende artık aktivasyon olur diye beklerken zamda sonra sorgulama yaptığımda 20 HAFTA sonra GigaFiber evinizde!‘’ yazmaya başlamış, yok belediye prosedürü yok iş sırası falan demeyin bana artık. şu durumun mantık ile izah edilecek tek bir tarafı yok.

Merhaba, siteminizi anlıyorum. Yakın çevrenizde birçok bölgenin aktif olması, sizin binanızın henüz tamamlanmaması üzücü bir durum olarak görülebilir. Fakat tüm bu işlemler bir süreç ve planlamaya bağlı. Günün sonunda GigaFiber deneyimine kavuşacaksınız. İşlemlerinizi hızlandırmak adına ilgili birimle görüşme yapalım. Rica etsem özel mesaj üzerinden ilettiğim mesaja dönüş sağlar mısınız? Sevgiler :innocent:

1 Beğeni

Şimdi anladım. Ama 30 metre uzakta ki sokağa gelen fiber hat size gelecek hatla aynı güzergahtan geçmiyor olabilir. Müsait olduğunda konuyla ilgili olarak @alperenatici size yanıt verebilir diye düşünüyorum.

bu benim beklediğim süre ile beraber hesap edersek 36 hafta boyunca gigafiber’in aktifleşmesini beklemem gerektiğini mi gösteriyor? bir yıl 52 hafta beyefendi 10 günde aktifleştirdiğiniz hatlar var, adalet nerede burada?
Ayrıca paket kaybı sorunu nedeniyle haftalardır keyifle pc başına geçemiyorum. bir kaç destek kaydı attım sorun yok dediler bende zaten gigafiber ha geldi ha gelecek ve hat değişikliği olcak diye önemsemedim.

1 Beğeni

Özel mesaj üzerinden dönüş sağlıyorum :raising_hand_man:

Reis o 20 hafta ibaresi çoğu sorgulayan kişiler için aynı ibare çıkıyor ,yani orda 20 haftaya evinizde olan ibareye takılma yani (: umarım en kısa zamanda aktiflesir gigafiber hizmetiniz :hugs: