Yüksek gelen fatura

Herkese merhaba evime internet 15.09.2021 tarihinde geldi. Bugün 20.09.2021 fatura gelmiş son kesim tarihi ise 06.10.2021 olarak gözüküyor buraya kadar herşey normal ama sıkıntılı olan yer ise 1 aylık para almaları yani 165 tl fatura gelmiş 99 tl internet geri kalan ise kurulum ve modem parasi bu aylik olarak gelse hicbir sorun yok ama 21 günlük fatura icin neden tam para alınıyor

Bildiğim kadarıyla TurkNet ön ödemeli olarak çalışıyor. Yani siz hizmet almaya başladığınız gibi fatura oluşturuluyor ve kullanacağınız hizmetin parasını ödemiş oluyorsunuz. Önceden kontör yükleme gibi düşünebilirsiniz bunu :smiley:

Tamam ama kullanmadığım günün parasını neden alıyor

Merhaba, İnternetinizi ayın 15’in de kurduğunuz için fatura oluşuyor fakat sisteme geç düşüyor yani 15’in de fatura dönemi oluyor ve ön ödemeli olduğu için 1 ay hizmetin parasını alıyor. 2. ay iptal ettirsen de 2.ay yani 15’inden sonra kullandığın gün kadar fatura işliyor.


TurkNet neden ön faturalamalı?

Aboneliğiniz ayın hangi günü aktif edildiyse düzenli olarak aynı tarihte faturanızı size iletiriz. Örnek olarak Aralık ayının 8’inde aboneliğiniz aktif edildi. Birkaç gün içerisinde faturanız size iletilir. Ama haklısınız, bu konuda TurkNet çoğu diğer servis sağlayıcıdan farklı. Taahhütsüz bir hizmette, kullandığı internetin parasını ödemeden ayrılmak isteyen bazı müşterilerimiz oluyor ne yazık ki. Onun için biz de bu önlemi alıyoruz.

Tamamdır teşekkür ederim

Rica eder, iyi günler dilerim. :slight_smile:

4 saat sonunda konu otomatik olarak kapatıldı. Yeni cevap girilmesine izin verilmiyor.