Yeni geçiş ve kesinti olması

Merhaba arkadaşlar uzun süredir beklediğim Gigafiber internet geldi. Bugün ekip modem kurulumunu yaptı. Sonra internetin ışığı kırmızı yanıyordu. Müşteri temsilcisi bölgede sorun olduğunu söyledi. Dakika bir gol bir sürekli böyle sorunlar mı oluyor arkadaşlar? Büyük bir hevesle geçmiştim ama

Hoş geldin Kral349!
Çok şanslısın. Bölgesel bir durum yani göreceli olarak bu tarz durumlar olabilir. Çalışma, bakım yapılıyor olabilir özellikle yeni kurulmuşsa altyapınız fiziksel yazılımsal bir değişiklik olabilir.

3 Beğeni

Bakımın ne zaman biteceğini filan söylemiyorlar. Bugün yine aradım bir cevap yok. Acaba benim bir şey filan mı yapmam lazım. Arıza kaydı oluşturdum

Hayır sizin bir şey yapmanıza gerek yok zaten ekipler ellerinden geldiğince hızlı çalıştıklarını söyleyebilirim.

Umarım en kısa sürede uçuşa geçersiniz. :hugs: :rocket:

3 Beğeni

Selamlar @Kral349, GigaFiber hizmetine kavuşmanıza sevindim. Destek kayıt numaranızı iletirseniz süreçle alakalı yardımcı olmak isterim :raised_hand:t2:

1 Beğeni

55922644 dün 13:32 de oluşturduğum arıza kaydı 24 saat içinde çözüm olacak demişlerdi. Hala beklemedeyiz

Selamlar @Kral349, kaydınızın dün oluşturulduğunu görüyorum. Belirtilen süre ortalamadır. Ekipler tüm incelemeleri tamamladığında müdahale sağlanır :raised_hand:

1 Beğeni

Evet kurulum yapıldığı gün aradığımda bölgesel sıkıntı var dendi ve konuşmayı kapamıştım bir kaç saate düzelir diye. 24 saat geçti bu Sefer aradığımda telefondaki kişi arıza kaydı oluşturdu. Onun üstünden de 29 saat geçti hala çözülmedi. Toplamda 53 saattir filan mağdurum. Birde ilk kurulumda böyle :frowning: iyi ki diğer İnterneti kapattırmamıştım yoksa 2-3 gündür İnternetsiz kalacaktım.

Detaylarıyla konuyu ilgili birime aktardım. Sinyal problemi ele alınıyor. En kısa sürede müdahale edilecek :raised_hand:

Destek taleplerimi de çözüldü diye kapatıyorlar ama hiçbir düzelme yok. Bugün 5. Gün hiçbir çözüm yok.

Selamlar @Kral349, açık olan bir kaydı sizin kapattığınızı görüyorum. Son kayıt ise açık hala durumda. Açık kayıt üzerinden bildirimde bulunabilirsiniz.

arkadaşlar hiçbir şey yapılmadı hala internetim yok. En son perşembe günü destek ekibi gelecek dendi. Kaç kez aramaya rağmen yine gelen giden yok. Hep destek kısmının kötü olduğunu söylerlerdi. Böyle bir destek hayatım boyunca görmedim. Bir sorunun çözülmesi süresi maksimum 3 gündür. Iyi ki diğer internetim açıkta 21. Yüzyılda dumanla haberleşmek zorunda kalmıyoruz…

Selamlar @Kral349, süreciniz network birimine aktarıldı. En kısa sürede aktivasyonunuz tamamlanacak :raised_hand:

Bugün an itibariyle 2 haftalık bekleyiş sonrası Gigafiber İnternete kavuştum. Umarım sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam ederim. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim. İyi forumlar

Keyifli günler dilerim. :hugs:

Bu çok güzel bir haber. GigaFiber deneyiminizi forumda paylaşmanız dileğiyle, keyifli uçuşlar :rocket: