Yeni dolaba bağlanma [ÇÖZÜLDÜ]

Merhabalar herkese iyi bayramlar,

Uzun süredir formdayım benim sorun yaşayacağım aklıma gelmezdi :slightly_smiling_face:. Bugüne kadar altyapım max 35 mbps destekliyordu bugün birde baktım 50 mbps lik pakete geçebiliyorum. Hemen altyapı mı sorguladım 58 mbps destekliyor ben şok :flushed: .

Ama benim ne snr ne max değer zerre oynamamış. Hemen 50 mbps lik pakete geçiş talebimi ilettim ama geçiş tamamlandı değerler gene aynı.

@EFG maalesef destek talebi oluşturdum ama onlar ne kadar yardım eder bilmiyorum dolap değişikliği gerekiyor halledebilirmisiniz lütfen yalvarıyorum denebilir :slightly_smiling_face:.

Şimdiye kadar çok kişiye yardım ettim formda bana yardım edecek kişilere ihtiyacım var ben bu günleri inanın hayal ediyordum hız benim için çok ama çok önemli.

Desteklerinizi ve bana akıl verecek ne yapmam gerektiğini söyleyecek kişilere ihtiyacım var.

2 Beğeni

öncelikle h.o bu durumu tt il müdürlüğüne giderek detaylıca öğren. dediğin üzere modeme gelen hız değişmemiş. bu da demek oluyor ki henüz altyapı değişmedi ve sen o dolaba bağlı değilsin.

1 Beğeni

Pandemiden dolayı inanın gitmek istemiyorum. Bunu türk.net mail atarak çözer diye umuyorum. Tüm altyapı sorgulamalarında 58 mbps çıkıyor ama ve 480 m mesafe den 270 lere düşmüş mesafe bu beni heyecanlandırıyor :slightly_smiling_face:. Görüyorum ama dokunamıyorum çok saçma :smile:.

Altyapım değişmeden önceki değerler.

Yeni değerim.

Dediğim gibi değişen birşey yok ama altyapı sorgulamada 58 gözüküyor.

gerçekten ilginç bence binanızda yada çevrenizde birileri internet bağlattı size yansımadı değerler çünkü benim kapasite 90 dı binamda komşu net bağlattı 85e düştü biri daha bağlattı 80e düştü birileri net bağlattıkça kapasite düşüyor

2 Beğeni

Hocam ben haftada 1 gün altyapımı sorgularım. Bugüne dek hep 36 mbps ve 400 m den fazla çıkıyordu ve port yoktu. Zaten çalışmalar yapıldığını biliyordum ve bugün online işlemlerde paketimi 50 yapabileceğimi gördüm sonunda o yazı. Bundan önce değerler 47 mbps gösterdiği için 50 lik pakete geçiş talep etmiştim ama max hızdan den fazla olduğu için yapamamışlardı gene bu formda zor bela halletmişlerdi. Sonra 40 mbps yi geçemedim diye 35 mbps ye dönmüştüm. Ama şimdi tık diye geçtim 50 mbps lik pakete ama dolap değişmemiş. Takıldı kafama uyuyamiyorum heralde beni zor günler bekliyor tt binasını basmak istemiyorum güzellikle hallolsun :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Hattını iptal et yeniden TurkNet 'e geçiş yap. Ne TurkNet ne Türk Telekom yardımcı olur. TurkNet sitesinden 50 Mbps aldığını kontrol et.

1 Beğeni

Türk.net in sitesinde şimdiye kadar 35 mbps yazıyordu. Ama artık 50 mbps alabileceğim yazıyor. 13 ay ücretsiz hakkım var iptal edemem :slightly_smiling_face:.

TurkNet’e santral mesafesinin kaç metre olduğunu sorun bence :slight_smile:

1 Beğeni

Sonuçta YAPA’da santral mesafesi gözüküyor. Bence VAE’de de vardır.

1 Beğeni

Daha önce sordum önceden 480 dediler bana sorgularda da 480 çıkıyordu. Ama şuan değişmiş durumda.

Dolabı kendileri değiştiriyor diye biliyorum evinize en yakın dolaptan hizmet alırsınız değişmemiş ise kısa zamanda değişim sağlanır dolap yeni kuruldu ise 1 haftaya değişirler saha dolabı değişti değerler değişmez ise iç tesisattan kaynaklı değilse düzeltmiyorlar

İç tesisatı kendim yeniledim kaliteli ve sağlam bir kablo geliyor. Değerler milim oynamadı bu demek oluyor ki değiştirmediler.

Muhtemelen değişim olmamıştır henüz

@EFG çözer diye bunu haber bekliyorum :slightly_smiling_face:.

Merhaba, arkadaşların da dediği gibi sisteme 58mb olarak düşülmüş fakat fiziksel olarak daha çalışmalara bitmemiş olabilir veya devreye alınma süreci de olabilir, bu durum tahmini olarak 1 hafta içeririsin de çözülüceğini düşünüyorum. Detaylı bilgiyi Telekom müdürlüğüne sorarak öğrenebilirsin.

Yani kalabalık ortamlara dediğim gibi girmek istemiyorum. Ümit Ünal bey araştıracak bakalım ne çıkıyor oradan. @EFG bey de bakar diye düşünüyorum. Bu işi çözmem şart artık hız istiyorum.

Merhabalar, tabii bir bakalım. Bende sizin yüksek hız alabilmeniz için arka planda incelemelerimi gerçekleştireyim. Elimden geleni yapmaya çalışayım. Bana müşteri numaranızı veya açtığınız destek kaydı numaranızı özel mesaj üzerinden bu durumu özetleyerek iletir misiniz? Hızlıca aksiyon almaya başlayalım.

2 Beğeni

Yazdım hocam. Çok teşekkürler desteklerinizi bekliyorum.

1 Beğeni

Ben şimdi duruma müdahil olup olan biteni anlamaya çalışacağım. Elimden geldiği kadar size yardımcı olmaya ve isteklerinizi karşılamaya çalışacağım. Benden haber bekleyin :fist_right:

7 Beğeni