Yeni başvuru mu gerekli?

ben TurkNet 'e 1 hafta önce başvurdum o zaman hızım 14 mbit idi ancak şimdi altyapı kontorlü yaptığımda hızım 79 mbit çıkıyor daha aktivasyon işlemlerim tamamlanmadı ne yapmalıyım? arıyorum dönüş yapılacak deniyor ancak arayan soran yok @EFG biraz meşgul herhalde o da yazmıyor

Yeniden başvuruya gerek yok. Abonelik işlemleriniz tamamlandıktan sonra OİM üzerinden talep oluşturun. Paket hızınızı artırırlar.

1 Beğeni

Ama adsl vdsl vs vs sorun olmuyor mu

Olmaz online işlemlere girin internet paket değişikliği menüsünden yapabilirsiniz. Tabiki hattınız bağlanınca.

1 Beğeni

yardımlarınız için teşekkürler

Heyecanınızı anlayabiliyorum. Siz hiç merak etmeyin. Gün içerisinde konu ile alakalı olarak size geri dönüş yapacağız. O zaman siz bu sorunuzu yine arkadaşlarıma sorabilirsiniz. Sizin bir şey yapmanıza gerek yok. İşlemlerinizi biz halledeceğiz.

3 Beğeni

Muhtmelen başvurduğunda VDSL port gözükmüyordu ADSL üzerinden başvurun alındı. Keşke ilk başvuruda çıksaydı. ADSL olarak hizmetin aktif olacak. Sonrasında tekrar sorgu yap. Eğer VDSL port uygunluğu görürsen destekten VDSL geçiş talebinde bulunursun. Tabii bu bir süreç. Biraz sürecektir. İptal edip tekrardan başvurman da bir süreç. O yüzden en iyisi ADSL ile başlayıp sonrasında VDSL geçiş sağlaman. En azından iyi kötü netin olur.

1 Beğeni

Basvurdugumda altyapi calismalari devam etmekteydi yeni aktif oldu

Dediğim gibi aktivasyonun tamamlanıp net ile buluşmayı bekleyiniz. Sonrasında ise gerekli talebi oluşturup netin keyfini sürerken geçiş için beklemiş olursunuz.

1 Beğeni

Gecis suresinde kesintim olmaz dimi

@EFG teşekkür ederim ilgilendi umarim kalan surecte aktivasyonum hizlica tamamlanir.

Türk telekom gelip kutudaki hattı işaretledi ancak kablonun ucu açık gelen TurkNet ekibi bunu daire kablona bağlayacak dedi. böyle mi oluyor bir öncekinde böyle olmamıştı

ben bilmiyorum eğer bu işlemi TurkNet yapacaksa hiç uğraşmayayım

hiçbir ölçümde yapmadı sadece kablo işaretledi ve gitti. gelecek türk net ekibi bunu daire kablona bağlayacak dedi. anlamadım o yüzden.

Siz sıfır satış olarak işleme başlatmışsınız. Evet TT kabloyu etiketledikten sonra evde kurulum randevunuz TurkNet tarafından oluşturulacak ve ekipler gelerek işaretli kabloyu ev içi tesisatınıza bağlayacak. Modem kurulumunuzu yapacak ve sinyal almaya başlayacaksınız. Şimdi evde kurulum ekiplerinin gelip son işlemi yapması kaldı.

2 Beğeni

bu dairede daha önce vodafone vardi iptal ettirdim onu hani dairem ankastreye bağlı şuan. Bende modemi taktim dsl yanip dönüyor internet ışığı hiç yok sizce neden böyle??? Acaba ankastrede kablonun yer degistirmedigi icin mi böyle?? daha aktivasyona gelmediler bu arada ben deneyeyim dedim

Ankastrede farklı bir porttan verebilirler TT ekipleri. Vodafone portu (kabloları) üzerinden vermiyor olabilirler. TurkNet kurulum ekibi doğru uçlara bağlantısını yapacaktır.

1 Beğeni