Yeni abone oldum internet yok

Asus dsl n-16 modemim var. Bgun itibariyle TurkNet 'e gectim. Dsl isigim sabit yaniyor lakkn internet yok iaigida yanmiyor. Kurulumu duzgun sekilde yaptim modemibresetledim vs. Lakin hala yok. Destek ekibi sorunun modemden kaynaklandigini asus destegi aramami soyledi. Cozumu nedir bilen duyan varmidiri?

Online işlemlerden aktivasyon durumu ne gözüküyor. Tamamlanmamış olabilir mi?

Aktivasyon tamamlanmadi yaziyor. Lakin msteri hzmtlerni aradgmda kullanci adi ve sifre gelnce kullanmaya baslayablrsnz diyordu.

Kullanıcı adı ve şifre en başından beri Online İşlemlerde yazıyor zaten. Önemli olan eski operatörden sinyalin kesilmesi.
O noktada muhtemelen aktivasyon tamamlanmamış olabilir.
Modem arayüzünde kullanıcı adi ve sifre yazan bölümün ekran görüntüsü bi atın bakalım. Belki bi ayarda sıkıntı olabilir.


Belki porta falan mi baglmadilar ne yaptilar bugun pazar diye. Modem surumlerni duaurdum yuselttim resetledim ettim. Aklima gelen herseyi denedm lakin olmadi. Bakalim

Yok port baglamama gibi birşey olmaz da normalde Türk Telekom musterisi miydiniz?
Turk Telekom dan ayrildiginiza dair sms geldi mi?
Bir de isterseniz modemi resetlemeden sadece kullanici adi ve parolanızı eski saglayiciniz bilgileri neyse bi girin. Belki dediğim gibi tam geçiş olmama ihtimali olabilir?

1 Beğeni

Bakalm hocam bide oyle deneyeyim yarin bi cozUme kavusur insallah. İlginz icin tesekkrler aorun giderilince yazarm tekrardan sebebini.

1 Beğeni

Aniden k3sildi internet o seklde denedm bende modem kurulumlarini ama baglanamadm. Bakalim hayrlisi.

Modemde 0-7 referans araligi var. 35 e 0 seciyorum mecburen. Kendiside otoamtik yapilandirma yaptiginda o sekilse yapiyor.

1 Beğeni

Adslde sectim olmadi ne yazkki.

Ttnet kullaniciadi ve sifresiylede denedm olmadi maalesef.

Merhaba @bhathuhan

Kurulum yaparken kullancı adı ve şifresi doğru yazdığınızdan emin olun ve ip adresiniz başında 10 olarak mı başlıyor ?

Herseyi denedm olmadi. Birturlu coz3m3diler ilgilendklernde dusunmuyorum. Cozum olarak ÜCRETLİ kurulum ekibi gonderelim dediler. İlk basta inanamadm. Daha dun musterisi olmusum internete girememisim hic. Ve ucretli kurulum diyorlar sakamisiniz dedim. Baska bi cozum yolunuz yoksa iptal ettrcem dedim ve iptal ettirdim. Bu kdr ilgisizlige denk gelmemstm hic. TurkNet 'e guvenip taahhut bozdm. Smdi onun cezasnida ben odeyecegim. Memnun olanlar vardir elbet lakin bndan snra her mecrada 2 gndr yasadklarmi yasattrdklarni anlaticam. Buyuk pismanim…

Yeni abone olduysanız ilk kurulum ücretsiz olması lazım.

İlk kurulum ucretsiz yalanida su sekilde. Zaten hat tasima oldugu ve kimsenin gelmesine gerek kalmadigi icin ucretsizmis. Tamamen laf gebeligi yani.

Ben de tt den TurkNet 'e geçtim beceremem diye kurulum ekibi geldi ve ücret ödemedim bir desteğe yazın isterseniz ücretsiz kurulum ekibi istiyorum diye yeni abone olduğunuzu da belirtin

Aponeliğini iptal ettirmiş.

Hocam konsmadgm kmse kalmadk aramadgim yazmadgm sosyal medya hesaplari dahil hepsine yazdm 5 6 farkli kisiyle konustum. Cozemediler ilgilenmedilerde dahim topu telekoma atiyorlar telekomcularda TurkNet 'e atiyor. Nasl cozucez diyorum ucretli ekip ginderelm dediler ben delirdim zaten. İptal ettrdm bu kdr ilgisiz alakasizda olunmaz para veriyoruz sonucta.

Kullanıcı adı girdiğinizde diğer operatör seçmeyin 1234data@ turktelekom böyle deneyin

İptal işlemi için dilekçe gönderdiniz mi veya e-devlet üzerinden talebinizi ilettiniz mi? Yoksa sadece telefon veya destek kaydı üzerinden mi yaptınız bu işlemi?