Yaşanılan Satürasyon Sorunları Hk

Bi kullandığın ip adresini atar mısın , acaba sorunlu ip ler mi var yukarda bir arkadaş bu tür bir şey söylemiş birde modemi kapatma aynı ip yi kullanmaya devam et bakalım ilerleyen günlerde sorun yaşayacakmısın.

31 ile başlayan IP adresi zaten modemi hiç kapatmıyorum. Aynı IP ile sorun yaşadım daha önceleri ve hala OİM üzerinde Tesisat Numarası ile birlikte görünen altyapı kaynaklı arıza uyarısı mevcut.

bu aksam yine sıradan bir TurkNet akşamı ne. olacak bu işin sonu böyle forum yöneticileri derdimize aracılık edebilir misiniz lütfen @EFG @ModeratriX

1 Beğeni

Manisa / Turgutlu
Dün biraz düzeldi gibi olan internet bugün sayfa açamayacak kadar kötü durumda. Cuma denildi çözülmedi. Salı denildi çözülmedi. Şimdi sabır diyorlar ama ne olacak göreceğiz.

Yaşanılan bölgesel satürasyon sorunlarının kök nedenleri bulundu. Sorunun yaşanmaya başladığı tarihtan bu zamana kadar düzenli olarak takibi yapılarak çözüm işlemlerine başlandı. Akşam saatlerinde tespit ettiğimiz bazı pop noktalarında saturasyonlar yaşanıyor ve trafikler 00:00 sonrasında düşüş eğilimine giriyor. Trafikler düşünce devrelerin iyileştiğini düşünüyorsunuz. Her bölge için kontrolleri sağlıyoruz ve hem uplink hem de cihaz upgrade planlamalarını yapıyoruz. Amaç hafta sonuna yüm upgradelerimizi tamamlayarak sorunsuz bir şekilde size tekrar stabil hizmet vermek.

Evet bu durum ister istemez can sıkıcı bir hal alıyor. Bilmenizi isterim ki tüm kullanıcılarımızın sorunsuz bir şekilde hizmet alabilmesi için tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte var gücümüzle çalışıyoruz. Kısa süre içerisinde tamamen çözüme ulaşacağız.

10 Beğeni

100 mbit fiber paketimde 19:00 / 00:00 arasında aldığım hız ektedir. Yaşadığım paket kaybından bahsetmiyorum bile.

Bu konunu üst yorumlarında gerekli bilgilerimi vermiştim: Yaşanılan Satürasyon Sorunları Hk - mertt342 tarafından #108

An itibariyle istanbul sultangazide de sorun yaşanmaya başlandı. 75’lik paket kullanıyorum ama hız 20’lerde geziniyor. En yakın zamanda çözmeniz dileğiyle.

Bursa/Osmangazi Bölgesinde sorunun çözülmüş hali…

Abone No: 1907334

Bende dün gece 00.00 dan itibaren sorun yok. Çok şükür inşallah böyle devam eder… Özellikle portların artırılması gerekiyor. Akşamları bütün herkes otobanda yarışır gibi nete giriyor bu yüzden özellikle akşam saatlerindeki bu yoğunluğu azaltmak için muhakkak iyileştirme gerekmektedir.

uploadın indirme hızımdan yüksek maşallah. :smiley:

2 Beğeni

Hızdaki kararlılık… Yirmi dakikada 6 farklı sonuç.

birkaç günde bir mesaj atıp ortalığın hararetini alıyon. :smiley:

1 Beğeni

Dolarla yarışır bu değişkenlik :smiley:


100mbit pakette saat 18.00 gibi başlayıp gece 00.00-01.00’e kadar hız düşmesi ve ping sorunu yaşıyorum. Yer: Ankara/Keçiören Osmangazi mahallesi. Müşteri numaram 1351074

10521279261
Abone no: 1177971
İstanbul/Bayrampaşa

inş bu sorun hafta sonu kökünden çözülür. Çok sıkıntı çektik. 2 haftadır akşamları 360p maç izliyoruz.

1 Beğeni

Merhaba sultangazi de nerde oturuyorsunuz. Normal vakitte 75 alabiliyor musunuz

Hocam cumhuriyet mahallesinde ikamet ediyorum. Doğal olarak 75’in hepsini alamıyorum ama 72-74’e kadar gördüğüm oluyor.

Inşallah bakalım düzelir diye düşünüyorum.

Evet 17. günün akşamında ufacık bir şey değişmedi Manisa’da hala rezalet devam ediyor. Şu an eşi görülmemiş pinglerle karşı karşıyayız network ekipleri baya çalışıyor belli. İlk ping testimiz kablolu bağlantı TurkNet altındaki ikinci testimiz ise komşumun wifi ile bağlandığım Türk Telekom interneti. Karar sizlerin…

2 Beğeni