Yardımmmm

TurkNet müşteri hizmetleri görüşmede bazı müşterilerin TurkNet olan iss lerini ptal ettirip tekrardan abonelik açıldığında gigafiber olarak abonelik başlangıcı olduğunu ve 1 hafta içinde bağlayabıleceklerini belirtti. Dönüşüm yerine yeniden abonelik daha ön plana çıkar sadece 1 hafta İnternetsiz kalırsınız dedı. Online işlemlerde başka birisiyle görüştüm maalesef kutu gelmeden yardımcı olamayız dedi. Hangisine inanıcam ben.

Adresinde GigaFiber alt yapisi varsa GigaFiber kullanmak icin mevcut aboneliginizi sonlandirip yeniden abonelik baglatmaniz gerekir. Eger yoksa;

Bolge de yeteri kadar GigaFiber talebi varsa, bolge icin alt yapi calismalari baslatilir, alt yapi calismalari bittikten sonra ya size mesaj gelir yada bilmiyorum kutular baglantiktan sonra sorgularsiniz, alt yapi tamam ise mevcut aboneliginizi iptal ettirir yerine GigaFiber aboneligi baslatirsiniz. Ancak kutular yerlesmeden, alt yapi gelmeden GigaFiber aboneligi icin islem baslatamazsiniz. Alt yapiyle birlikte GigaFiber kutularinin gelmesiniz bekleyin, yeteri kadar talep varsa kisa surede gelecektir. Geldikten sonra islem baslatmalisiniz.

1 Beğeni

dostum sakın şuan internet kullanıyorsan iptal ettirme bekle. Oturduğum binaya da TurkNet gigafiber kutusu ve kablosu çekildi ama kablo kutuya bağlı değil benden sana tavsiye adamlar gelene kadar tüm bağlantıyı yapana kadar iptal ettirmemen eğer aboneliğin varsa eğer iptal edersen internetsiz kalabilirsin. Örnek olarak bende iptal edecektim 15 gün önce abonelik başlattım kablo kutuya bağlı olmadığı için modem kurulumu yapamıyorlar 3 kez modem kurulum ekibi geldi ama bağlantı eksik diyip gittiler sen abonelik yap gigafiber için ama eğer şuan da internet kullanıyorsan iptal ettir me dediğim gibi internetsiz kalırsın. 1 hafta demişler inan ki 1 haftadan çok daha uzun sürüyor bende 2 hafta oldu 3 üncü haftaya girdim umarım bu hafta benim de sorunumu çözerler.

2 Beğeni

Selamlar @Ahmet2,

Bu işlem teknik olarak mümkün değil. Altyapınızda GigaFiber yok ise altyapı tahsis edilmeden yapacağınız hiçbir işlem sürecinize bir katkı sağlamaz. Bu bilgiyi nereden aldığınızı detaylarıyla benimle paylaşır mısınız? (numara ise numarayı, sosyal medya ise hangi mecra olduğunu vs.)

1 Beğeni

AYŞE Ş. İsimli bayanla görüştüm o bilgi vermişti

Türkn müşteri hizmetleri ile görüştüm btkdan şikayet kaydı oluşturmuştum beni aradı ve akıl vermek gibi olmasın bazı müşterilerimiz mevcut aboneliği iptal edip hemen gigafiber başvurusu yapıp 2 3 güne kuruyorlar dedı. Eski hattı dönüşüm istinaden yeni altyapı kurulum için daha hızlı gelirler dedi. Ses kaydı mevcut aramaları kayıt ederim sonra bişey olduğunda tekrar dinlemek için ama kvvk nedeniyle paylaşamam. Bana denılen o bende hatta o zaman iptal edeyim dedim mahallede port sıkıntısından var İnternetsiz kalmakta istemem açıkcası. Ben şimdi bu hanımefendiyi nereye şikayet edeyim ya iptal etseydim İnternetsiz kalsaydım? Müşteri hizmetleri olacak Bi de yalan yanlış bilgi veriyor.

1 Beğeni

Paylaştığınız ekran görüntüsünden söylediklerinize ait bir söylem göremedim. Ekiplerle iletişime geçip durumu aktaracağım.

1 Beğeni

Ekran görüntüsü kişinin adı soyadı yazıyor ondan attım. Ses kaydı var ama onu kvvk nedeniyle atamam. Görüşme ses kaydında mevcut TurkNet ses kaydında mevcuttur. Ekipler yardımcı olur sizlere. Ama bana öle bilgi verip, beni İnternetsiz bıraksaydın ne olurdu. Yetkilelerden cevap bekliyorum en azından bu olaya karşılık mahalleme Bi an önce altyapı getirsin