Yardımcı olursanız sevinirim

Yeni aboneyiz. Evimize modemde geldi. Ama internet yok acaba ekip ne zaman gelip sorunu düzeltecek? Dün (15 Eylül) birisi aramıştı. Gelecekti ama daha gelmedi. Sorunumu en yakın zamanda düzeltirseniz, sevinirim. Evraklar teslim edildi. Kimlik önlü-arkalı fotoğrafı “belgelerim” kısmına yüklendi. Modemde geldi. Ama internet yok.

Aboneliği ne zaman başlattınız? Belgeleri vs. ne zaman gönderdiniz kargo ile?

13.09.2021 22:06:56 Belge yükle’den kimliğin arkalı önlü fotoğrafının yüklendiği tarih. (Yanlış hatırlamıyorsam ertesi gün) 4 sayfalık sözleşmenin çıktısını aldım ve imzalandı. Sonra babam evdeyken birisi gelmiş ankastreye kablo çekmiş ve isim vs. yazmış. Ve 4 sayfalık sözleşmeyi almış. Artık nereye gotürdü ne yaptı ya da imzalı sözleşmeyi aldığını bildirmeyi mi unuttu artık orasını bilemem.

TurkNet ile sözleşme imzaladığınız zaman TurkNet ekibi sizin hazırladığınız evrakları inceliyor ve bunları inceledikten sonra sizin abonelik işlemlerinizi hazırlıyor yani 5 ila 9 gün işlem sürebiliyor.

Abonelik işlemleri tamamlandıktan sonra sizi arıyorlar ve durumu bildirip size modem arayüzüne gireceğiniz size ait e-posta ve şifre veriyorlar.

Siz yeni işlemleri yaptığınız için ve evrakları imzalayıp kargoya verdiğiniz için kargonun TurkNet’e ulaştıktan sonra 5 ila 9 gün beklemeniz gerekiyor veya 15 fakat 15 gün sürmeyebilir daha kısa sürebilir.