Wifi araması kullanamıyorum

Merhaba arkadaşlar.TurkNet 'e geçmeden önce wifi aramasını sıkıntısız bir şekilde kullanıyordum.TurkNet geçtim wifi üzerinden şebeke araması yapamıyorum.Tt de ve TurkNet 'te de aynı modemi kullanıyorum.Redmi not 8 pro telefonda ise sıkıntısız bir şekilde çalışıyor.Benim cihaz da Samsung A51.Nasıl çözerim? Başına gelen var mı ? Nasıl bir çözüm bulabiliriz ?

Köyde yaşıyoruz.Şebeke çekmiyor wifi araması önemli o yüzden.

bu sorunu yaşayanlar genelde vodafone hat kullanırken yaşıyorlar siz de mi vodafone kullanıyorsunuz acaba?

Evet hocam vodafone.Ama redmi de vodafone onda sıkıntı yok

Wifi arama özelliğinin olduğu sayfada ağ tercihi olarak wifi tercih et kısmını seçip telefonu bir kere kapatıp açın, mobil ağı tercih et seçili olduğunda her zaman wifi arama etkin olmuyor.

Merhaba @ovven, bu konuyu bize destek kaydı açarak iletir misiniz? Detaylı olarak inceleyelim. Evet daha önce farklı GSM operatörü kaynaklı bir sorun vardı. İnceleyip size geri dönüş yaparak bilgi verelim. Bana özel mesaj üzerinden kaydınızın numarasını iletirseniz ben de bu süreçte size yardımcı olabilmek için elimden geleni yaparım.

1 Beğeni

Bu sorunu çözmüyor maalesef. Yukarıda denilen gibi TurkNet Vodafone Samsung üçlüsünde Wi-Fi araması çalışmıyor.

Merhaba alperenatici daha önce talep oluşturdum bir sonuca ulaşamadım.

Siz tekrar konu ile alakalı destek kaydınızı oluşturun. Bana özel mesaj üzerinden durumunuzu iletin. Tekrar kontrol edelim.

bu yalnızca vodafone değil turkcelldede aynı maalesef