Wan durumu bağlantısı kesildi


Merhaba internetim de sıkıntı var sürekli olarak kopuyor ve hızım sürekli olarak düşüyor wan bağlantım kesik olarak olarak gözüküyor TurkNet sürekli olarak sıkıntı yok diyor

Merhaba hat değerlerinizi paylaşır mısınız?

hat zayıflamanız yüksek duruyor. kablolarınızı kontrol ettirdiniz mi ?

1 Beğeni

Hat zayıflamanız yüksek snr değeriniz sınırda arıza kaydığınız hala açık ise hat zayıflamam yüksek kontrol edilmesini istediğinizi belirtin ve arıza kayıt numaranızı paylaşırsanız @EFG @Baran yöneticilerimiz gördüğünde konuyu size daha kapsamlı yardımcı olacaklardır.

1 Beğeni

Buyrun kontrol ederler ise çok makbule geçer :slightly_smiling_face: 50021727 @EFG @Baran

Merhaba @EmreTRKMN, öncelikle yaşamış olduğunuz sorun nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim. Ben konuyu arkadaşlarıma ilettim. Arka planda hizmetinizi tüm detayları ile birlikte kontrol edip size en net cevabı vereceğiz. Biraz beklemenizi rica ederim.

Teşekkürler beklemedeyim :slightly_smiling_face: vallah sende olmasan halimiz harab @EFG

1 Beğeni

büyük ihtimalle iç tesisat olarak çıkacak.

Evet iç tesisat denildi bizde elektrikçi yardımı ile kontrol ettik ama hala aynı sorunum garanti olsun diyede tesisatı yeniden çektik ama hala sorunum düzelmedi @EFG @ModeratriX

1 Beğeni

@EFG Kaç gün oldu ama hala sorunum düzelmedi

Güncel yazılımı yükleyip denediniz mi?

1 Beğeni

Evet yüklü ama şu an sorunum düzeldi

4 Beğeni

Sorununuz düzelmesine sevindim mutlu kullanımlar. :slight_smile: Ama ilk paylaştığınız görseldeki yazılım yüklü ise o son sürüm değil bilginize.

3 Beğeni

Merhaba

Sorununuzun çözüldüğüne sevindim. İyi kullanımlar dilerim :pray:

5 Beğeni