Hepinize Merhaba öncelikle, 4311604 nolu TurkNet abonesiyim 2 aydır, daha önce Superonline kullanıyordum ve Vdsl kullanıyordum (35 mbps) bir yanlışlık dolayısı ile yeni üyelik açıp TurkNet 'e geçtiğim için Vdsl port kaybolmuş ve şu an adsl 16 kullanmak zorunda kalıyorum. TurkNet destek ile defalarca kez görüşmeme rağmen boş port olmadığını ve ne zaman açılacağı konusunda hiç bir destek alamadım, tek söyledikleri Turk Telekoma boş port talebi oluşturmam ve ne zaman açılacağını kendileride bilmiyor, Benim Turk telekoma gidip dilekçe verecek ve aşamaları takip edecek zamanımda sabrımda yok maalesef işim dolayısı ile… Oysa önceki kullandığım Superonline Vdsl port talebini kendileri açıp aktif etmişlerdi, üzgünüm Turknetin bu sorumsuzluluğundan dolayı
Merhaba, yaşadığınız bu deneyim için üzgünüz. Port işlemlerine müdahale edememekteyiz. Uygun port durumu anlık olarak değişebiliyor, belirli aralıklarla konu hakkında destek kaydı oluşturabilirsiniz. Ekibimiz kontrol edecektir.
Sürekli destek kaydı üzerinden talep oluşturun. Bu esnada farklı internet servis sağlayıcı ler üzerinden altyapı sorgusu yaparak kendiniz de port olup olmadığını kontrol edin. Ama en doğru ve net cevabı bağlı bulunduğunuz Telekom müdürlüğünden alabilirsiniz. Bölgenizde fiber dönüşüm çalışmaları başlamış veya planlama aşamasında ise VDSL portu zor açılır. İsterseniz ADSL de daha Uygun fiyatlı internet servis sağlayıcı lere yönelebilirsiniz.
Yol gösterdiğiniz için teşekkürler farklı firmalardan tarattığımda vdsl portu boş olarak gözüküyor ama nedense hep dolu diye yanıt veriliyor.Ayrıca mesajda belirtmiştim önceki kullandığım sağlayıcı vdsl portu için telekoma başvuruyu benim yerime kendileri yapmışlardı ve bir kaç gün geçmeden port açılmıştı.
Üzgünüm ama böyle devam ederse üyeliğimi iptal ettirip başka bir firmayla devam edeceğim çünkü hiçbir yardımlarınızı göremiyorum.