VDSL Modem önerisi 250 300 TL arasi

TurkNet 75 olan paketi alacagim fakat modemler konusunda pek bir bilgim yok bana 250 300 TL arasında modem onerir misiniz?

ben de var kullanıyordum çekim gücü biraz az gelebilir ama kullanım olarak gerek arayüz olarak gerçekten çok iyi modem öneririm

Tamam sağ olun birde 5g modem tavsiyesi verebilir misiniz ikisi bütçeyi artirabilirim

Hocam 250-300 demiş konu sahibi. Bütçenin 2 katı modem tavsiyesi veriyorsunuz…

bütçeyi arttırabilirim demiş

1 Beğeni

Zyxel VMG8623 T50B turknetinde bu modemi seçerken ince elediğini düşünerek çok uygun bir fiyattan satışta olduğunu belirtelim. Muadilleri çok daha yüksek fiyatlardan satılmakta. 5GHz bandı önerilen keneetic modemin 5 ghz performansından üstündür. Çekim gücü karşılaştırması hakkında da pek bilgim yok. Ancak birbirlerinden çok farklı olacaklarını sanmıyorum

Extra dsl
Extra dsl
Extra dsl
Başka modem alma.

1 Beğeni

kesinlikle extra dsl.bak fiyat pahali ama degiyor.soyle anlatayim bana geken modem donanimsal sorunluydu.gittim baska modem alip iadeye yolladim.keenetic iade kabul olmayinca o kadar sevindim ki iki tane modem parasi odedigim halde.

sonra keenetic bidaha kendim servise yolladim detaylica acikladim donanim arizasi oldugunu.3 gun icinde sifir modem gonderdiler paketli.

1 Beğeni

Bütçemi ikiye katlıyor extra dsl onu alamam

Omni dsl olanı sipariş ettim cevaplarınız için sağ
olun

1 Beğeni

Benim kullandığım modem bu sorun yaşamadım şuana kadar, stabil bir modem. F/P ürünü diyebiliriz.

https://www.vatanbilgisayar.com/tp-link-td-w9970-300mbps-vdsl2-destekli-kablosuz-n-4-port-adsl2-modem.html

Elinde iyi kötü bir dsl modem varsa onu değerlendirebilirsin. Videoyu izlemeni tavsiye ederim. Omni dsl fiyatına Keenetic extra router alarak sorunu çözebilirsin.