Vdsl geçiş fiyatlandırma

vdsl geçiş başvurusu yaparsam direkt yeni fiyatlandırmaya göre mi fatura öderim? yoksa eski fiyat hazirana kadar devam edermi? Bir de TurkNet üzerinden sorgu yaptığımda benim apartmanımda max 13 mbps yazıyor çevredeki binalar 50 47 mbps falan. Diğer isslerde sorgulayınca benim binam da 50 gözüküyor. 13 değeri de bana şu an gelen değer böyle gözükmesinin sebebi benim aldığım hızı mı gösteriyor?

Yok hayır tüm apartman öyle gözüküyor. Vaedeyim.

Merhaba @brk0, mevcut müşteri olduğunuz için VDSL geçişi yapmak istediğiniz zaman yine aynı fiyat üzerinden faturalandırılırsınız. Yani 99,90 TL üzerinden… Haziran ayı itibariyle fiyat artışı mevcut müşterilerimize yansıyacağı için haziran ayından sonra ücret artışı yaşarsınız.

İsterseniz konu hakkında bize OİM üzerinden destek kaydı oluşturun. Arkadaşlarım hizmetinizi ve altyapı kalitenizi kontrol etsinler. Size net bir geri dönüş yapacaklardır.

3 Beğeni

Merhabalar, geçiş için dün gece yazdım. Bu sabah eğer boş port varsa 3 iş günü içinde gerçekleşecek şeklinde yazmışlar. Ama yazdıkları saatten itibaren mevcut adsl internetim gitti. Neden böyle oldu? Geçişlerde kesilmiyor diye biliyordum. Destek numarası: 51375850 @EFG

Bağlı olduğunuz santralde combo port (ADSL/VDSL) port bulunmuyor ikisi ayrı olarak bulunuyorsa geçiş sırasında kesinti yaşanabilmektedir.

@Baran teşekkür ederim galiba birazdan gelir gibi dsl ışığı yanıyor ara sıra sinyal de vdsl gelmeye başlamış

Merhaba @brk0, ben şimdi bu durumu açık olan destek kaydınız ile ilgilenen arkadaşlarıma iletiyorum. Bir gelişme olursa sizinle muhakkak iletişime geçer bilgi veririz.

@EFG teşekkür ederim geldi şu an:)

2 Beğeni

Anlık bir durum yaşadınız sanırım :slight_smile: Çok sevindim. Desteğe ihtiyacınız olduğu her an bana özel mesaj üzerinden ulaşabilirsiniz. Geçiş işlemlerinizde size yardımcı olacağım.

Rica ederim, keyifli kullanımlar dilerim :hugs:
Yardım gereken bir durum olursa buradayız haberiniz olsun :slightly_smiling_face:

İyi ki varsın @Baran :pray:

1 Beğeni

Sende iyi ki varsın @EFG :hugs:

1 Beğeni