4 yıldır TurkNet kullanıyorum ve çevremde de bir çok kişiye tavsiye ettim. Ancak TurkNet yokuş aşağıya doğru hızla gidiyor…
27 Ağustos günü kapıma kadar FİBER bağlantısı döşendiği gibi geçmek istediğimi belirttim. Birisi aradı ve talebimi aldığını ve aranacağımı söyledi. Ne arayan var, ne soran var.
TurkNet Ceo’suna durumu yazdım ve açtığım kaydı da kapattım. Lanet olsun dedim en sonunda… Şu an farklı firmaya geçmeyi düşünüyorum ve araştırma yapıyorum.
Belki sizde benzer sorun olmaz ama geçiş sürecinde ilgi alaka sıfır ve ben müşteri olarak bunu hak etmediğimi düşündüğüm için tepkimi iptal ederek oratay koyacağım. TurkNet tarafındaki rahatlığın sebebini de 10 aylık peşin ödeme olarak görüyorum, tabi bu benim kişisel görüşüm. Ama 10 ayı bırakın, 10 gün daha durmayacağım. Size de fikir olması için yazmak istedim.
Selamlar @tnt14, profilinize tanımlı müşteri numarası olmadığı için kontrol sağlayamadım. Geçiş için oluşturduğunuz kaydın numarasını buradan paylaşır mısınız? 🫲🏻
Bu duruma üzüldüm keşke bunlar olmasa. Ne kadar sürede işlemler tamamlanıyor hiç bilmiyorum lakin forumda biri daha buna benzer bir durum yaşadığını okumuştum 1 hafta 10 gün olmuş arayan soran yok diyordu. Bizde aynı mahalleden bir dost ile başvuru yaptık 3-4 gün oldu aranmayı bekliyoruz. Umarım daha uzun sürmez.
@tnt14 Geçen sene 2 hafta bekledim onay için arayacağız deyip durmuşlardı. Donanım habere yazınca ertesi günü kuruluma gelmişlerdi deneyin bence. Onay araması falan da yapılmadı. Hala aynı ilgisizliği duymak üzücü gerçekten.
Benim de bahsetmek istediğim bu. Sürelerin belirsiz olması. Arkada 1 aya tamamlanır gibisinden bişey söylenmiş. Umarım o kadar sürmez. 5 ay gibi bir süre bekledik bizim şanssızlığımıza.
Bende aynı durumdayım kapıma ladar geldi ama kurulum için gelmiyorlar. Yoğunluktan dolayı kurulumları durdurmuşlar. Ne zaman tekrar başlayacaklar ne zaman bana sıra gelecek belirsiz.
Böyle bir yoğunluk mutlaka öngörülüp önlem alınabilirdi ama ne bileyim…
En kısa sürede ilgili birim arayacak denildi. Yoğunluktan dolayı biraz geçikme olabilir denildi sadece okadar ama yoğunluktan dolayı kurulumlar durduruldu falan demediler.
Üzücü ama bunu birinden daha duymmuştum. Yeni abonelere daha ööncelik verdiklerini. Hatta şuan bereber başvuru yaptığımız biri var o arkadaşın bir evi daha var yakın bir farklı mahallede hemde çok yakın 1 hafta içinde tüm işlemler halledilmiş bu Ağustos 12-15 i gibi. Tabi yeni kurulum bildiğim kadarıyla. biz salı günü başvurduk arayan soran yok daha.