VDSL başlaması gereken hizmetim ADSL başladı

Satış temsilcisine en az 3 4 defa vdsl bağlanacak değil mi ? Diye teyit ettirdim. Hanımefendi ise evet 75mbye kadar vdsl dendi.
Evime bağlanan adsl 16mb. Teknik desteğe sorduğum zaman geçmiş olsun(!) Gidin turk telekomdan boş port için yalvarin yapacak bir şeyimiz yok boş port olsa dahi 35mb hiz alırsınız diyor? Resmen kandırıldım dolandirildim yazıklar olsun o kadar öfkeliyim ki


Türk telekoma dayalı birşey TurkNet ona birşey yapamaz. Türk telekoma port istenilecek

Merhaba, bu port geçiş süreçleri, işlemleri bölgesel olarak değişebilmektedir. Telekom bazen, kayıtlarını anlık güncellemediği için port durumları yanıltabiliyor.


TurkNet Temsilcisinden, bu davranışlarından memnun değilseniz buradan “TurkNet Destek Şikayeti” Temsilciyi şikayet edebilirsiniz.

1 Beğeni

Okuduğunu anlıyor musun sen? Satış temsilcisi bana vdsl boş port olarak sattı. Yoksa gider baska hizmet kullanırdık. Hahaha dalga mı geciyorsun

Okuduğunu anlıyor musun sen? O zaman bana vdsl diye satmayacakti

Boş port olarak görüp . Türk telekom isterken portu başkasına verdiyse o an onun ne suçu var

Abonelik süreci öncelikli olarak aboneye ne tesis edilecekse adsl ise adsl vdsl ise vdsl şeklinde telekoma kayıt açılır telekomda kayıda göre portlara bakar ve yanıtını vdsl yoksa adsl mevcut şeklinde verir ve sistemden o portu o aboneye tesis eder.
Şeklinde olması gerekir diye düşünüyorum.
Yani telekoma abonem var bağlantısını sağla şeklinde eksik emir verirse telekomda kontrol etmeden ne boşluk varsa ona bağlar ki genelde bazı vdsl portları boş bırakıp adsl verme gibi bir durumları da olabilir.
Bu abonelik durumunun baştan düzenli şekilde yapılması şart.

1 Beğeni

Yok sistem böyle işlemiyor maalesef. Tüm ISS ler aynı havuz üzerinden Sorgu ve başvuru yapıyor. Tabi bir de ISS lerin o bölgede ki port rezervleri söz konusu. Satışı yapan müşteri temsilcisinden şikayetçi olabilir konu sahibi. Ama şu aşamada VDSL port eklenmesini bekleyecek veya hizmetini taşıyacak/iptal edecek.

Ama keşke dediğim şekilde işlese. İşte bu sorunlar ebediyyen kalkardı. Ne TurkNet uğraşırdı ne aboneleri.