VDSL Altyapı Talebi

Merhaba,Bulunduğum adreste VDSL altyapı yok.Fakat TurkNet abonesi olarak YAPA santrale bağlı olduğum için doğrudan santralden 20 Mbit civarında bir hız alabiliyorum.Çok yakınlarımda VDSL 100 Mbit hız alan yer varken,bizim sokağı ihmal ettiler.
Bu konuda nerden yardım isteyebilirim,cadde üzerindeki konutlar olarak,yada apartmandaki kullanıcılar olarak,imza mı toplamalıyız.TurkNet bizim için böyle bir girişimde bulunabilir mi…Ttnet’e kişisel başvuru ile sonuç alamayız sanırım.
Sonuç alabileceğimiz yöntemler konusunda bilgilendirirseniz sevinirim.

Toplu imzalı dilekçe ile bağlı olduğunuz Türk Telekom Müdürlüğü’ne talepte bulunmanız gerekmektedir.

1 Beğeni

Önce teşekkürlerimi sunarım.Toplu imza derken apartman sakinlerinin imzası yeterli mi,yoksa komşu apartmanlardan da imza toplamak gerekir mi…

Eğer imkanınız varsa yan apartmanlardan da toplamanız daha yararlı olucaktır. Rica ederim , iyi günler dilerim :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

Ne kadar çok okadar iyi dostum :+1:

2 Beğeni

Talep de bulunmuş iken hele imza fazla toplarsanız, fiber talebin de bulunun. Zamanında bizim evde sıfır idi. TT müdürlük dediki en az 5 imza toplayın fiber getirelim. Yobaz insan dolu olduğu için kimseyi ikna edememiştim. Ozamanlar TT CEO Paul doaney vardı. Özele mesaj acikti. Adam ilgileniyordu. Onun sayesine artık Mecburen VDSL altyapı getirdiler. Tıp 7 saha dolabı var. Fiber dolabı diye mi ne geçiyor sanırım.

1 Beğeni

Cevaplarınız çok yararlı oldu,çok teşekkür ederim.

2 Beğeni