Var olan altyapının yok olması sorunu

6 ay önce sürekli sorun çıkıyor diye yapa TurkNet hattımı kapatıp superbox’a geçtim şimdi sokakta sadece bizim apartmandaki daireleri sorgulayınca aşağıdaki gibi altyapı yok hatası veriyor ama sokaktaki diğer apartmanlarda 12 megabit adsl gözüküyor, bizim apartmanı komple kara listeye mi aldı türk telekom acaba? Port sorunu değil çünkü sokaktaki aynı santrale bağlı (Istanbul/Gaziosmanpaşa Türk Telekom Santrali) diğer apartmanlarda sorgu başarılı dönüyor.
Fiber çalışması da yok 20 yıllık eski telefon kutusu olduğu gibi duruyor.

Bu sorun 4 aydır devam ediyor bunun sebebi sizce ne olabilir?

TurkNet sorgusu (Normalde hem yapa hem vae vardı) : Adresinizin bağlı bulunduğu santralde çalışma olduğu için abonelik işlemlerinize devam edemiyoruz. İlerleyen günlerde tekrar deneyebilirsiniz.

extranet sorgusu : 25001142 - Sorgu yapılan BBK için altyapı bilgisi bulunamadi

Turuncunet sorgusu : Alt Yapınız Bulunmamakta!

millenicom sorgusu : Hata Oluştu.

Oristelekom sorgusu: Şuan da santral bilgisine ulaşılamıyor.

internetaltyapisorgulama.com sorgusu : Altyapı bulamadık ama formu doldurun sizi arayıp tekrar kontrol edelim|

Bende Sultangazi’deyim Gaziosmanpaşa Bölge Müdürlüğü’ne Bağlı. Bu bölgede bir sıkıntı var sanırım. Kuzenim Küçükköy’de 1 ayı geçti TurkNet interneti bağlayamadı. Ben YAPA’dan VAE’ye geçmek istiyorum boş port yok diyorlar anlamadım. Çalışan boş port gözüküyor demesine rağmen.

Port Sorunu nedeniyle YAPA’dan VAE’ye 15 gündür geçilemedi

Bu konuyla ilgili Türk Telekom ile görüştüm çoğu abone bu hata ile karşılıyor bölgedeki kapasite yetersiz olduğundan yeni internet satışına izin veremiyoruz diyorlar 3. parti ISS’lar dahil.

2 Beğeni

Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.