Vae kapalı İnternet online

Son 2 haftadır hemen hemen her akşam bir anda internet kesiliyor 4-5 dakika sonra kendiliğinden geliyordu. Arıza kaydına cevap olarak böyle bir cevap verdiler dün akşam. Ancak şimdi kendim kontrol ettim VAE kapalı yazısı var ama internetim var. Anlamadım açıkçası.



Hat değerlerim de şu şekilde;

bu bazen olabiliyor. Sistem Vae nin kapalı olduğunu gösteriyor fakat bağlantımla iligili bir problem olmuyor. Sana tavsiyem arada bir modemi yeniden başlat. Bazen modemde CRC hataları birikebiliyor ve senin bağlantına etki edebiliyor. 3 günde bu birikme milyonları bulabilir. Tabi senin değerlerin iyi :rocket: :rocket:. Milyonları bulmasa da bağlantında sıkıntı yaratabilir.
@mod 'lardan biri sana daha çok bilgi verebilir Vae hakkında.

2 Beğeni

Teknik bilgiler kısmı bazen geç güncellenebilir. Yaşadığınız sorun büyük olasılıkla bağlı olduğunuz Telekom dağıtım kabininde ki elektrik kesintisi ile ilgili olabilir. Sürekli tekrar edip DSL sinyali kaybı yaşarsanız online işlem merkezi üzerinden kaydınızı açıp iletebilirsiniz.

2 Beğeni

OİM ‘ni referans almayın. Bende haftalardır boş o ekran :joy: Arada bağlantı var diyor ama vae yok :rofl: Modeminiz bağlıysa bakın keyfinize.

1 Beğeni