Vae Altyapi Hk

Merhabalar öncelikle aranıza 3 gün önce katıldım kablosuz olarak kullanım yaptigim için değerlerim bu şekilde kabloyla Max 100 mbps alıyorum fakat bazı arkadaşlar snr değeri değiştirerek 100 mbpsden fazlasını alıyorken ben neden 100 mbpsden fazla hıza çıkamıyorum nedenini öğrenebilir miyim acaba ?
Altyapım vae olduğu için hızım 100 mbps e sabitlenmiş diye duydum peki bu kısıtı nasıl kaldırabilirim , santralden bana gelen hız 100 mbps e sabitlenmis cevaplarınızı bekliyorum
Screenshot_2022-02-27-19-48-18-277_org.zwanoo.android.speedtest
Screenshot_2022-02-27-19-11-53-711_com.kiwibrowser.browser

Merhaba,
VAE VDSL altyapı üzerinde maksimum 100 Mbps hız verilmektedir, FTTH altyapıda olan kişilerde hız testinde 100 üzerinde gözükmektedir. Şu anda alabileceğiniz maksimum hızı alıyorsunuz.

2 Beğeni

Vae de VDSL de 100 mbps üstü olmaz standardı odur :man_shrugging:

1 Beğeni


Altyapımda fttx görünüyor bu nedir tam olarak farklı bir altyapı yada bağlantı türü mü acaba ?

Bölgemde yapa altyapı varmı nasıl öğrenebilirim peki ?

Turknetin sitesinden altyapi sorgularsaniz yapa olup olmadiginizi gosterecektir.
Eğer santrale uzaksaniz yapaya geçmeyin hiziniz düşebilir.


Şuan bu şekilde yazıyor yapa yada vae belirtmiyor TurkNet Online İşlem Merkezi den görünüyor vae de olduğum, sorum şu yakınımda başka saha dolabı varmı yokmu nerden ogrenebilirim yada görebilirim ?

Şuan en yakininizdaki saha dolabindan hizmet aliyor olmaniz muhtemel. Gene kafanizda soru varda TurkNet online islemlerden bu durumu iletebilirsiniz. Saha dolabina olan uzakliginizi sorgulamak için netspeed in sitesinden bakabilirsiniz. Demekki yapa yok altyapinizda ki

1 Beğeni

Anladım teşekkürler kolay gelsin

1 Beğeni

Saha dolabına kadar fiber oradan eve kadar bakır

1 Beğeni

Arkadaşlarım bu konuda size bilgi vermişler. TurkNet olarak kullanıcılarımıza her zaman ulaşabilecekleri maksimum hızları vermeye çalışıyoruz. Sizin hattınız için yapılabilecek ekstra bir işlem bulunmuyor.

1 Beğeni