Uzun Süreli Altyapı Sorunu

Merhabalar iyi çalışmalar

06.03.22 tarihinden bu yana (11.03.22) internet bağlantısı alamıyorum.Uygulamada 11.03.22 gözüken çözüm tarihi bugün itibariyle önce 14.03 tarihine ardından 17.03 tarihine uzatıldı neredeyse 11 12 gün internetsiz kalacağım anlamına geliyor.Tüm işlerim aksadı lütfen yardımcı olursanız sevinirim.

Yaşadığınız durum için üzgünüm. Malasef VAE 'de ulusal altyapı sağlayıcısı TT tarafından yapılan genel arıza veya altyapı çalışmalarında orada ki süre bilgisi doğrultusun da işlemler sağlanıyor. Bu çalışma/arıza çoğu zaman verilen tarihten önce tamamlanırken olumsuz hava şartları ve pandemi nedeniyle bazen uzayabiliyor. Fakat sizler için neler yapabiliriz bir bakalım. Ben bu durumunuzu arka planda yetkili birime aktarıyorum.

Sağolun Mehdi Bey.
Yani ciddi anlamda ilk ayımdan böyle bir sıkıntı yaşadım 1 haftadır ve devam edecek gibi.Bundan önce TT kullanıyordum böyle bir şey yaşamamıştım,arıza olabilir tabii ki fakat 12 13 gün ariza kaydi oluşturacak ne olabilir bu konuda gercekten ilginiz çok makbule geçer

1 Beğeni

Mehdi arkadaşım iletmiş müsait olduğunda @EFG size yardımcı olacaktır. Özelden ona müşteri numarası bilginizi iletebilirsiniz.

@EFG Bey’e özelden ileti gönderemedim.Sanırım kapalı o bana ulasınca bilgileri gönderebileceğim galiba

Sizi aktarayım. Bilgileri iletin.

Tamamdır ben tekrar dan ilettim durumunuzu. Güvenlik açısın dan abone no paylaşımınız silinmiştir :slight_smile:

1 Beğeni

Selam,
Hizmetin VAE mi YAPA mı?

Eğer YAPA ise TT şu an yeni TIP-7 erişim kabinlerini yerleştirdiği için YAPA erişimini engelliyor aynı sorunu bende yaşadım 8 gün internetsiz kaldım ama TurkNet TurkNet Online İşlem Merkezi üzerinden biraz sıkıştırırsanız ve süreci hızlandırmak adına TT saha ekibinden de bilgi alıp karşılıklı bilgilendirme yaparsanız yardımcı olunup VAE için yeni devre oluşturuluyor.

Eğer hattın VAE ise başka bir sıkıntı var demek.

1 Beğeni

Merhaba @atakancey, sizinle özel mesaj üzerinden de iletişime geçmiştim :slight_smile: Buradan da konuyu güncelleyerek kapatalım :slight_smile:

Bana mesajınız ulaştığı zaman arkadaşlarıma bilgi vermiştim. Sizinle de .iletişime geçmişler. .17.03.2022’de bitmesi planlanan genel arızanız dün itibariyle çözüme ulaşmış. Şu an sorunsuz bir bağlantınız var.

Sistemde sanırım genel arıza uyarısını hala görüyorsunuz. Bu durumu da içeriye ilgili ekiplerimize ilettim. Sistem üzerinden kaldıracaklar. İyi ve sorunsuz kullanımlar dilerim :pray:

1 Beğeni