Uygun hızda sorunu

Merhaba snr 6.9 a kadar düştüğü icin 35 e geri döndüm hız degişti ama uygun hızda buluşmuyor hatası aliyorum sistemsel midir yoksa paket degişiyo olduğu icinmi

'‘Uygun hızda buluşmuyor hatası’'nı nerede alıyorsunuz ? Ayrıca hat zayıflamanız fazla gözüküyor. Bir iç tesisat kontrolü yaptınız mı ? Klasik basit olan kablolarda ki ek’leri teke düşürmek, boncuk klemens yak1 kullanmak gibi…

Merhaba hocam arıza sorgulamada çıkıyor ek var ev yapilma durumumuz var ondan şuanlık bekliyorum

Hattınız da şuan kopma vb bir sorun yaşamıyor iseniz orayı pek dikkate almayın. İç tesisatınızı da durumunuza göre bir elden geçirin :slight_smile:

Geçircem telekom ekibi portu açarken bize bildir biz gelip degişelm demişti inşallah evler yapilir

TT’nin hangi marka hangi kalite de cat6 kablosu kullandığını bilmiyorum. Bizim önerimiz nexans 23awg cat6 veya reçber marka cat6 kullanmanız olacaktır. Kablo eksiz, ankastre den modeme direk gelmeli. Bu yüzden çekilecek kabloyu kendinizin temin etmesi, içiniz rahat ede ede’de çektirmeniz yönünde olacaktır.

Benim bildiğim siyah bakır çekiyolar sağolasın hocam konu kitlenebilir

1 Beğeni

Anladım. Siz kendiniz dediğim markalı kabloyu alın ve çektirin. Her türlü para ödeyeceksiniz. En azından kaliteli kablo çektirmiş olursunuz. İyi akşamlar. Sağlıklı günler.

1 Beğeni

7 dakika sonunda konu otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıt girilmesine izin verilmiyor.