Uygulamalar gecikmeli açılıyor

3 aydır TurkNet kullanıyorum. Neredeyse son 1 aydır telefonumdan açtığım tüm uygulamalarda sosyal medya,bankacılık hatta TurkNet’in kendi uygulamasına bile giriş de sorun yaşıyorum. Soyal medya uygulamarında ilk açılış ve sayfa yenilemede 1-2 dk görüntünün yüklenmesini bekliyorum diğer uygulamalarda açılış da yüklenmesini bekliyorum. Hız değerlerim normal 50 altına hiç düşmedim. ping değerleri de 20 ile 50 arası genelde. Destek sayfasında hala bir çözüm bulabilmiş değilim. Bu sorun yüzünden sanırım TurkNet ile vedalaşıcaz. Başına gelen veya yardımcı olabilecek var mıdır acaba ?

Merhaba modeminizin arayüz ayarlarında ipv6 yı kapatıp sadece ipv4 ayarını seçip denermisiniz.

hocam merhabalar. Geri dönüşünüz için teşekkürler. Denedim Ev Ağı sekmesi altında LAN IPv6 modu Kurulumunu kapattım. Ve sanırım düzeldi :slight_smile: vallahi çok teşekkür ederim :+1: :clap: :clap:

2 Beğeni

Rica ederim keyifli kullanımlar😊

1 Beğeni

Merhaba
İpv6 stabil olmuyor. Herkes istiyor ama kurunca iyi birşey olacak diye sanıyor. Ben kullanıyordum full güzel giriyordu ama başka cihazlar ona yönelik olmuyor. İnternete girmeme sorunu yaşatıyor onlara.

Cihazlarda ipv6 veya ipv4 özelliği kapatma gibi bir seçenek olmadığı için bağlanan cihaz ilk önce ipv6 bağlantısından internet almaya çalışıyor biraz bekliyor yanıt gelmeyince ipv4 e dönüyor ve bunu sürekli tekrarlıyor buda sitelere girişte gecikmeye yol açıyor.

1 Beğeni