GEçen haftalarda öylesine hız testi yaptığımda uploadın arttığını gördüm ve sevindim yayınlar vs açtım daha sonra internette bir kaç sefer koplamalar olmaya başladı bu benim download hızımı arttırmak için yaptığım snr değerini düşürmemden kaynaklı olabilir ancak genelde kopma nerdeyse hiç olmaz her neyse destek kayıtı açtım söyledim hızımı önce 75 e sabitlediler bu sırada upload hızım 8 e düştü
sonra hızın tekrar baktım 89 olmuş sınırlama kalkmıştı anlaşılan ancak upload hala 8 di nasıl tekrar upload hızımı arttırırım 30 hazirana kadar tüm iss geçecek söyleniyordu ben hala geçmedim
Benim de 15mbps upload vardı ama gecen gün snr margin arttırmak için download hızımı düşürttüm sanıyorum ondan sonra upload 8mbps’ye düştü. TurkNet ile iletişime geçtim upload hızlarına dokunamadıklarını ve 15mbps yapamayacaklarını söylediler.
Selamlar @Kirit00, upload hızları test ediliyor. Yıl sonu itibarıyla kalıcı olarak yükseltilmesi hedefleniyor. Bu olağan bir durumdur.
Ama 8’e düşmesinin sebebi download hızını düşürmemiz olmus anlaşılan. Üst komşum 15mbps kullanabiliyor ben kullanamıyorum.