Upload Hızı SIFIR

Başlıkta zaten sorunu anlıyorsunuz. TurkNet bunu önceden de yapmıştı bir kerelik olur dedim düzelttiniz şimdi tekrar aynı sorun. Download 850.10 iken upload 0.00 (Speedtest.net TurkNet serveri ile yaptım). Epic Games login bile olmuyor yazık gerçekten. Bir daha olursa zaten internetimi değiştireceğim bunun altyapısıyla falan alakası yok 0 upload olduktan sonra altyapı olsa olmasa ne değişir? Verdiğiniz hizmet gerçekten çöp oldu. Siteye girerken bile zar zor girdim, speedtest sonuçlarını yükleyemedim bile.

1 Beğeni

Merhaba, mevcut destek kaydınıza istinaden çözümlenmesi adına adresinize ekip yönlendirildi. Ekiplerimiz adresinizi ziyaret ederek gerekli işlemleri sağlayacaklar, bende @alperenatici arkadaşımla durumu takip ediyorum. Gelişme oldukça sizi bilgilendireceğiz.

Müşteri temsilcisini aradım destek kaydı açıldı bugün geldiler eski modemde sorun varmış ama o da onların verdiğinden zyxel olandandı ama yine de yeni modemle sorunum çözüldü şuan gayet iyi.

Bende az önce işlem sağlandığını görüntüledim. Bu durumun çözülmesine sevindim, hizmetinizde keyifli kullanımlar dilerim :blush:

Bu konu 7 saat sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.