U torrent ile indirme yaparken internetin kesilmesi

Selamlar arkadaşlar. Son 1 buçuk aydır u torrent ile bir şey indirmeye çalıştığım zaman 2-3 dakika sonra internet gidiyor işin ilginç yanı modemde dsl ışığı da yanıyor hiç bir şekilde sitelere giremiyorum ancak ethernet kablosunu çıkarıp wifi ile bağlandığım zaman indirme devam ediyor tekrardan 2-3 dakika sonra indirme duruyor. Modemi kapatıp açana kadar hiç bir şekilde düzeltemiyorum. Evdeki telefonlar ise rahat bir şekilde girebiliyor. Acaba TurkNet veya türk telekom biersınırlama koymuş olabilir mi ? Sadece torrentla indirme yaparken oluyor.

Eğer ki indirme yaparken sadece bilgisayar dan kesiliyor ise ( yani diyer cihazlar Internet kullanabiliyor ise) cihazınız veya indirdiğiniz sunucuda sorun olabilir.

Buna hiç dikkat etmedim daha öncede indirme yapıyordum hiç bir sorun olmuyordu yüzlerce gb dosya indirdim hiç birinde bir kesinti olmamıştır türk telekomun veya türknetin bir sınırlama koyduğunu düşünüyorum ben

sadece bilgisayarda kesiliyor ama neden böyle bir şey olsun durup dururken anlamış değilim önceden çok rahat bir şekilde indirebiliyordum. Onlarca foruma baktım bir tane konu bulamadım bununla alakalı. Hepsi benimkine yakın sorunlardı ama benim sorunumla aynı değillerdi.

Farklı dosyalarda aynı sorunumu yaşıyorsunuz? Yoksa sadece 1 dosyada mı?
U torrent yasal olmadığından destek almanız zor.

Kısıt olsa herkeste olur daha dün 110gb dosya indirdim sabit 12mb ile indirdi hic sikinti olmadan.

Bütün dosyalarda bu sorun var. Bu arada U torrent yasal bir program, indirilen içerik korsan olabilir

1 Beğeni

O zaman cihazımla alakalı bir sorun yada modem ile alakal.

Yani anlar gibi oldum teşekkür ederim cevabın için akşam torrent ı biraz karıştırmam gerekecek gibi duruyor.