Tuzla Bölgesi İşletme Gigafiber Başvurusu

Merhabalar Tuzla Bölgesinde 50 Bilgisayar bulunan İnternet Cafe işletiyorum. İşyerime gigafiber başvuru yapmak istiyorum. Nasıl Bir yol izlemem gerekir. Şimdiden teşekkürler.

TurkNet kurumsal internet aboneliğine başvuru yapabilirsiniz. 2 ya da 3 aylık bir süreçte 1000 Mbps hızlara ulaşabiliyorsunuz diye biliyorum

1 Beğeni

Başvuru formunu doldurdum bakalım.

Merhaba @internetbeyaz, size kobi hizmetimizi öneririm. KOBİ'ler İçin Modem Dahil İşyeri İnternet Paketleri - TurkNet KOBİ — TurkNet web sitemiz üzerinden detaylı gözlemlerimizi yapabilirsiniz.

Merhabalar, İlk olarak Kobi Müşteri temsilcisi tarafından arandım, durumu anlattım daha sonra internet cafelere Kurumsal tarafın baktığı söylendi, telefonu verildi orayı aradım dönüş yapılacak dendi hala bekliyorum. VDSL olarak 3 hat kullanıyorum. technopat.net sitesinde başvuru ile ilgili bilgiler veriliyordu. Şirket olarak zaten limited şirketiz. VDSL olarak değil 1000/300 metro ethernet için bilgi almak istiyorum.

Size ulaşabileceğimiz bir GSM numarasını bana özel mesaj atın. Yine dahil olarak size yardımcı olmaya çalışayım.

Enes Bey merhabalar hala bir dönüş olmadı bekliyorum.

Değerlendirme yapıldıktan sonra sizinle konu hakkında iletişime geçilecektir.

15 günde değerlendiremedi arkadaşlar sanırım. Neyse zaten bu saatten sonra abonelikte böyleyse, arızada hiç uğraşmazsınız.

2 Beğeni

TurkNet merkezdeki arkadaslarin geri donus yapma noktasinda genel bir sıkıntıları net sekilde mevcut malesef. Enes bey burda sagolsun yardimci olmak icin cabaliyor ama firma tarafinda bu konuda ciddi bir problem var

2 Beğeni