Türktelekom da 100 mbps vdsl+ kullanırken problem yoktu fakat TurkNet e geçince 72 e düştü acaba türktelekom bant daraltmasına mı gidiyor
Selamlar @Sapienss, portunuz değişip değişmediğiyle alakalı bilgi sahibi misiniz acaba? Ek olarak modem ara yüzünden hat değerlerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.
Selamlar, port değişikliği olmadı fakat altyapı sorgulaması yaparken 72 mbps olarak gözküyor. Geçen TurkNet Online İşlem Merkezi üzerinden iletişime geçerek 100 mbps yükselttim doğal olarak snr margin değerim düştü 10 db altına ama kopma yaşamadım şuanlık. Zamanında iş makinesi evime gelen bakır kabloyu koparmıştı ve TT ekipleri dışarda bağlantı yapıp gitti. Kendim elektrikçi getirip eki kaldırıp direkt olarak porta bağlantı yaptırabilir miyim? Bunun için TT haber vermeli miyim?
100/10 görünüyor aldığınız hız ve normal. Sizi ilgilendiren kısım sizin aldığınız. Alt yapı sorgulaması ile işiniz yok ki. O sorgulama çoğu zaman hatalıdır.
Bu upload muhabbeti en son ne oldu hocam. Herkeste 10 gözüküyor benim arkadaşa hala 8 tanımlı
Benim 15 oldu sonra 10 oldu şimdi 8
KDV oranlarına ters orantılı yapmışlar onu.
Valla hiç umurumda değil Wifi ile TT’de aldığım hız. Şahsen millet için uğraşıp laf yemekten ve karşılığını alamamaktan bıktım. Seneye zaten artık ülkede olmayacağım, komple gidiyoruz. Yıl 2023 millete reva gördüklerine bakın, sıkıldım.
Arkadaşa 15 geldi sonra TurkNet mh bir durum yüzünden hız profilini güncelledi bir daha 8 drn yukarı çıkmadı
Hakkınızda hayırlısını diliyorum hocam. Benim için bilgili ve iyi birisiniz. Sizin mesajlarınızı severek okuyan biriyim
Hakkınız da hayırlısı olsun hocam, bizim şu hızlara ulaşmamıza daha çok zamanın olduğunu düşünüyorum
72 değil fakat müşteri hizmetleri 72 mbps gördüğü için bir türlü yukseltmek istemiyorlardı. Biraz rica ederek 100 mbps yükselttim😀.
Bu konu 22 saat sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.